Header Ads


Χιμένεθ: «Χάσαμε δύο βαθμούς από δικά μας λάθη!»

Χιμένεθ: «Χάσαμε δύο βαθμούς από δικά μας λάθη!»


Στο λάθος της άμυνας της ΑΕΚ στη φάση του γκολ του ΠΑΟ στάθηκε ο Μανόλο Χιμένεθ στις δηλώσεις του μετά το τελικό 1-1 κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, μιλώντας και γενικά. 

Αναλυτικά ο προπονητής είπε στη ΝΟVA:

Για το παιχνίδι;

«1-1 απέναντι σε μία καλή ομάδα, αλλά εγώ πιστεύω ότι η ΑΕΚ είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Δημιούργησε τις καλύτερες ευκαιρίες για να σκοράρει. Είχαμε πολύ κατοχή, αλλά μία φορά, δεν ξέρω πόσες φορές έχει γίνει, ένα λάθος στην άμυνα μας κοστίζει βαθμούς. Ξέρουμε τις αδυναμιες μας και το χειρότερο είναι πως το ξέρουν και οι αντίπαλοι. Είτε παίζουμε μαν του μαν, είτε ζώνη, είτε μεικτή άμυνα φαίνεται ότι δεν έχει δουλευτεί… Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε τη δουλειά. Ήμασταν καλύτεροι απ’ ότι με τον Αστέρα Τρίπολης. Πρέπει να συνεχίσουμε».

«Συνέβη το ίδιο και με τη Λάρισα και με τον Αστέρα. Προσπαθούμε να παίξουμε καλά, να έχουμε κατοχή και να δημιουργήσουμε. Ήμαστε πολύ… αθώοι. Δεν εχει να κάνει με την ηλικία. πρέπει οι παίκτες που εμπλέκονται στις φάσεις να αντιδρούν καλύτερα. Είμαστε… αθώοι.

Για την αντίδραση των παικτών του μετά το 1-0 του ΠΑΟ;

«Σκέφτομαι τους δυο βαθμούς που χάσαμε. Υπάρχει όρεξη να διορθωθούν τα λάθη σε βάθος χρόνου. Και θα τα καταφέρω».

Για όσα είπε με τον Μπόλονι στο τέλος του αγώνα;

«Συζητούσαμε ότι είναι δύσκολο το πρόγραμμα όλων των ομάδων, με τις απουσίες που υπάρχουν και πόσο δύσκολο είναι να τις αντικαταστάσεις. Πρέπει να συνεχίσω να προστατεύω τους παίκτες μου. Φοβάμαι πλέον να βάλω παίκτες να παίξουν, μήπως και τραυματιστούν».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.