Header Ads


Πρόστιμο σε οπαδούς της ΑΕΚ από τον Δήμαρχο Ραφήνας!

Πρόστιμο σε οπαδούς της ΑΕΚ από τον Δήμαρχο Ραφήνας!

Πρόστιμο στο κλαμπ οπαδών της ΑΕΚ στη Ραφήνα επέβαλε ο Δήμαρχος, Ευάγγελος Μπουρνούς.
Ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου, Βαγγέλης Μπουρνούς, επέβαλε πρόστιμο στο τοπικό κλαμπ οπαδών της ΑΕΚ για ένα πανό, το οποίο όμως είχε κατεβεί.

Ο Δήμαρχος στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb αναφέρει ότι: «Για την απαράδεκτη και παράνομη ανάρτηση πανό, στα γραφεία του τοπικού συνδέσμου της ομάδας της ΑΕΚ που βεβηλώνουν την ιστορία της ομάδας και των ανθρώπων που μοχθούν στη διοίκηση της, – πάρα το γεγονός ότι ήδη έχει κατέβει- ο Δήμος Ραφηνας-Πικερμιου θα επιβάλλει πρόστιμο».

Και καταλήγει: «Η πρώτη δουλειά που θα κάνω τη Δευτέρα και η πρώτη υπογραφή που θα βάλω. Αναμένω και την επίσημη συγγνώμη για την απαράδεκτη από αθλητικό σύνδεσμο ανάρτηση, αλλότρια με τους σκοπούς του».

Απάντησε στον δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου για το πρόστιμο που επέβαλε για ένα πανό η Original 21.
 
Να υπενθυμίσουμε πως το τοπικό κλαμπ οπαδών της ΑΕΚ δέχθηκε πρόστιμο από τον δήμαρχο Βαγγέλη Μπουρνούς, για ένα πανό που ανέβηκε στον σύνδεσμο, με την Original 21 να απαντάει καταλλήλως.

Η ανάρτηση της Original 21 στο Facebook:

«Άκου….δημαρχάκο

Δεν θα σου πούμε πολλά! Θα αφήσουμε τις τρείς φωτογραφίες να μιλήσουν από μόνες τους και ο λαός θα κρίνει.

Οι δύο φωτογραφίες δείχνουν αυτούς που πρεσβεύουν τις έννοιες της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς και η άλλη εσένα στο γραφείο σου παρέα με την ηγετική ομάδα της εγκληματικής οργάνωσης δολοφόνων.

Από εκεί μάλλον απορρέει και η κατάντια σου, που σε έφτασε στο σημείο να καταλύσεις κάθε δημοκρατικό δικαίωμα και κάθε ελευθερία έκφρασης και βούλησης.
Η τοπική κοινωνία όμως ξέρει και γνωρίζει….Και ήδη σε έχει κατατάξει στον απόπατο της ιστορίας. Γιατί η Ραφήνα, όπως και όλη η Ελλάδα, ξέρει ποιοι ήταν εθελοντικά στο Μάτι, ποιοι άνοιξαν το σπίτι τους και τις καρδιές τους. Ξέρει τι έχει προσφέρει ο καθένας στο κοινωνικό γίγνεσθαι. Ξέρει ποια είναι η οικογένεια της ORIGINAL και ποια η πορεία του….Μπουρνού….Και αν ακόμα δεν ήξερε, έμαθε! Γιατί είσαι τόσο άμυαλος που έβαλες αυτογκόλ!
 
Άκου…δημαρχάκο:

Οι λαϊκισμοί σου με λέξεις όπως “μόχθος”, δεν συμβαδίζουν με το ποιόν σου, καθώς δεν έχεις ιδέα από λαϊκό αγώνα επιβίωσης, οπότε μην προσπαθείς να κερδίσεις τις εντυπώσεις, δεν σε παίρνει….Δεν σε παίρνει καθόλου! Όπως δεν μπορείς να μιλάς για αλλοτρίωση, την ίδια στιγμή που εσύ και μόνο εσύ έχεις μοιάσει στο τέρας της φωτογραφίας και φιμώνεις την έκφραση και το διαφορετικό! Ή μάλλον θέλεις να την φιμώσεις με αερολογίες περί προστίμου (γελάει και το νομικό σου τμήμα) και καουμποηλίκια του στυλ “θα είναι η πρώτη υπογραφή που θα βάλω την Δευτέρα”!

Μπρρρρ μας τρομάζεις Ευάγγελε!!

Επίσης, έχε στο νου σου, ότι έχεις διορία 21 ωρών να ζητήσεις ΕΣΥ δημόσια συγγνώμη. Συγγνώμη από τα παιδιά του κλάμπ για τώρα, Συγγνώμη από όλους τους δημότες Ραφήνας-Πικερμίου για τότε. Συγγνώμη που δεν ζήτησες ποτέ ως όριζε η θεσμική σου θέση.
Τέλος κράτα και αυτό: Είσαι πολύ “μικρός” για να μας καταλάβεις και πολύ λίγος για να μας τρομάξεις όπως και ένας άλλος βλαχοδήμαρχος που έβαλε στο βρομόστομά του την ΑΕΚ και την

ORIGINAL και έχασε!!
 
Υ.Γ Η ORIGINAL 21 είναι μια μεγάλη οικογένεια. Είναι η μάνα εκείνη που στηρίζει τα παιδιά της μέχρι τέλους! Όχι σαν κάτι νεόπλουτους και νεόκοπους τύπους που μόλις νιώσουν το φόβο της οργής εγκαταλείπουν τη μάχη, όπως εσύ παραλίγο να εγκαταλείψεις το Δημαρχείο σου….Μην φοβάσαι τόσο, δεν θα σου δώσουμε και αξία…..Οι δικές μας μάχες είναι στους δρόμους και στα πέταλα….

ΑΕΚΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ»Δείτε τα τελευταία νέα πατώντας εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.