Header Ads


Ο Άγιαξ ξέχασε να βάλει τον Αλέ στην ευρωπαϊκή λίστα!

Ο Άγιαξ ξέχασε να βάλει τον Αλέ στην ευρωπαϊκή λίστα!


Απίστευτο και όμως αληθινό - Ο Άγιαξ άφησε καταλάθος εκτός ευρωπαϊκής λίστας την ακριβότερη μεταγραφή του, τον Αλέ!
Ο Άγιαξ έκανε ένα απίθανο λάθος, καθώς στην ευρωπαϊκή του λίστα ξέχασε να συμπεριλάβει τον Σεμπαστιέν Αλέ, με αποτέλεσμα ο Γάλλος επιθετικός να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Europa League με τον «Αίαντα».

Ο Άγιαξ κατάφερε -γιατί περί κατορθώματος πρόκειται- να ξεχάσει να συμπεριλάβει έναν βασικό ποδοσφαιριστή του στην ευρωπαϊκή λίστα ενόψει της επανέναρξης των διοργανώσεων της UEFA.

Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος σύλλογος, ο Σεμπαστιέν Αλέ που αποκτήθηκε τον Γενάρη από τη Γουέστ Χαμ έναντι 25 εκατομμυρίων ευρώ δεν τοποθετήθηκε στη λίστα του Europa League επειδή οι άνθρωποι της ομάδας τον ξέχασαν!

«Είναι αλήθεια, πως ο Αλέ δεν είναι στη λίστα της Ευρώπης αυτή τη στιγμή. Μιλάμε με την Ομοσπονδία της χώρας και την UEFA ώστε να βρούμε μία λύση, μήπως καταφέρουμε να τον έχουμε μαζί μας», ανέφερε ο διευθυντής επικοινωνίας των Ολλανδών.

Ο Αλέ είναι ο βασικός σέντερ φορ του Άγιαξ από την ημέρα που μετακόμισε στην Ολλανδία, καθώς σε έξι αγώνες που έχει δώσει μέχρι τώρα με τον «Αίαντα», έχει καταφέρει να σκοράρει 2 γκολ και να δώσει 4 ασίστ.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.