Header Ads


Στη λίστα της ΑΕΚ ο Σάσα!

Στη λίστα της ΑΕΚ ο Σάσα!


Η ΑΕΚ εξετάζει τον Λούκας Σάσα του Άρη για το καλοκαίρι!
Την περίπτωση του Λούκας Σάσα, ο οποίος μένει ελεύθερος από τον Άρη το καλοκαίρι, εξετάζει η ΑΕΚ ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα «Ώρα των Σπορ» στη λίστα της «Ένωσης» είναι ο Λούκας Σάσα, ο οποίος αγωνίζεται από το 2019 στον Άρη και το καλοκαίρι μένει ελεύθερος.

Ωστόσο, μέχρι τώρα δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία για την επέκταση της συνεργασίας μεταξύ των Βραζιλιάνου κεντρικού χαφ και των Θεσσαλονικέων.

Πρόσφατα ο εκπρόσωπός του είχε συνάντηση με τον Θόδωρο Καρυπίδη, με τον οποίο διαπιστώθηκε διαφορά στο οικονομικό σκέλος της συζήτησης.

Με βάση τα σημερινά δεδομένα, μοιάζει πιο πιθανό ο Λούκας Σάσα να αποχωρήσει από τον Άρη στο τέλος της φετινής σεζόν, παρά να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους «κίτρινους».

Στην ΑΕΚ, τώρα, έχουν scouting report για τον 30χρονο μέσο, έχοντας συγκεντρώσει πολύ καλή εικόνα και θεωρούν πως αν αποκτηθεί θα είναι μία πολύ σημαντική λύση για την ομάδα.

Άλλωστε, μπορεί να αγωνιστεί ως «εξάρι» και ως «οκτάρι», ενώ έχει δώσει λύσεις και στα μετόπισθεν σε κάποιες εξαιρετικά απαιτητικές συνθήκες.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.