Header Ads


«Ψημένος με ΑΕΚ ο Φαμπιάνο, συζητήσεις για διετές συμβόλαιο»

«Ψημένος με ΑΕΚ ο Φαμπιάνο, συζητήσεις για διετές συμβόλαιο»


Δημοσίευμα αναφέρεται στο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Φαμπιάνο της Ομόνοιας!
Η ΑΕΚ ασχολήθηκε κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου για τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα της Ομόνοιας, Φαμπιάνο Ριμπέιρο.
 
Αναλυτικά το δημοσίευμα του contra.gr για Φαμπιάνο:

«Στη συνέχεια, η ΑΕΚ ασχολήθηκε εκτενώς με την περίπτωση του επίσης Βραζιλιάνου τερματοφύλακα της Ομόνοιας, Φαμπιάνο Ριμπέιρο, ωστόσο δεν βρέθηκε η χρυσή τομή παρά το γεγονός ότι ο 32χρονος γκολκίπερ επιθυμούσε διακαώς τη μετακόμισή του στην Ελλάδα και πίεσε προς αυτή την κατεύθυνση τους διοικούντες τον κυπριακό σύλλογο. Ήταν ωστόσο λίγος ο χρόνος για να επιτευχθεί το deal, ενώ υπήρχε έλλειμμα απαιτούμενης εμπειρίας και ετοιμότητας των ανθρώπων που χειρίστηκαν αυτή την προσπάθεια, ώστε να τη φέρουν σε τόσο μικρό κοντινό διάστημα εις πέρας.

Αν τώρα αναζητήσουμε τον έναν εξ αυτών που ΑΕΚ θα προσπαθήσει να εντάξει στο δυναμικό της το ερχόμενο καλοκαίρι, αυτός είναι ο Φαμπιάνο της Ομόνοιας. Ο ίδιος ο Βραζιλιάνος είναι πολύ ‘ψημένος’ με αυτό το ενδεχόμενο, του άρεσε πάρα πολύ το project που του παρουσιάστηκε με το νέο γήπεδο (Opap Arena) και την προοπτική να γίνει ο βασικός τερματοφύλακας της ΑΕΚ μέσα σε αυτό, ενώ και ο κυπριακός σύλλογος -που ήταν δύσκολο να τον αντικαταστήσει τον Ιανουάριο- δεν σκοπεύει να του φράξει το δρόμο εφόσον προκύψει ένας τρόπος συμφωνίας με την ΑΕΚ.

Ο Φαμπιάνο έχει συμβόλαιο με την Ομόνοια έως το καλοκαίρι του 2022 και από την πλευρά του προσπαθεί πολύ ώστε επιτευχθεί η μεταπήδησή του στην ‘Ένωση”. Οι δύο πλευρές έχουν συζητήσει για συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.