Header Ads


Νέο κρούσμα κορωνοϊού στην μπασκετική ΑΕΚ!

Νέο κρούσμα κορωνοϊού στην μπασκετική ΑΕΚ!


Φόβος στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο για πιθανή εξάπλωση του κοροναϊού. Ο ΕΣΑΚΕ την ίδια ώρα… αγνοεί την πανδημία και λέει πως το ματς θα διεξαχθεί Σάββατο όπως έχει οριστεί... 

Διαβάσατε νωρίτερα για την απόφαση του ΕΣΑΚΕ, ο οποίος… αγνοεί την πανδημία, αγνοεί το κρούσμα κοροναϊού στην ΑΕΚ και την πιθανή εξάπλωση (ενώ υπάρχει και ταξίδι) και λέει πως το ματς με τον Προμηθέα θα γίνει Σάββατο όπως έχει οριστεί. 

Τα πράγματα ωστόσο και τα νέα που έρχονται από το κιτρινόμαυρο στρατόπεδο δεν είναι καθόλου καλά. Καθώς σύμφωνα με την τελευταία πληροφόρηση, πλέον έχουμε και δεύτερο κρούσμα και αυτή την φορά είναι παίκτης. Όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό η είδηση αυτή φέρνει τεράστιο φόβο πλέον στην ΑΕΚ για πιθανή εξάπλωση του κορονωϊού. 

Οι εξελίξεις τρέχουν, η αγωνία είναι μεγάλη και θα πρέπει να περιμένουμε τις επόμενες ώρες για να δούμε τι θα συμβεί με την τύχη του αγώνα ενώ αναμένουμε και αντίδραση από την ΑΕΚ η οποία μετά τα δύο θετικά κρούσματα βρίσκεται σε δύσκολη θέση αφού η υγεία είναι πάνω απ’ όλα.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.