Header Ads


«Ταξίδευα μέσα στη νύχτα για τον Μπακασέτα, έδωσα μεγάλη μάχη»

«Ταξίδευα μέσα στη νύχτα για τον Μπακασέτα, έδωσα μεγάλη μάχη»


Ο πρόεδρος της Τραμπζονσπόρ, Αχμέτ Αγάογλου αποκαλύπτει το παρασκήνιο της μεταγραφής του Τάσου Μπακασέτα στην ομάδα της Μαύρης Θάλασσας αποθεώνοντας τον διεθνή μεσοεπιθετικό.  
Η Τραπεζούντα χορεύει συρτάκι στους ρυθμούς του Τάσου Μπακασέτα. Η Τραμπζονσπόρ στο πρόσωπο του μέχρι πρότινος μεσοεπιθετικού της Αλάνιασπορ βρήκε τον νέο της ηγέτη.

O 27χρονος μεσοεπιθετικός σε διάστημα δύο εβδομάδων αγωνίστηκε σε τέσσερα ματς της νέας του ομάδας (εκ των οποίων μόλις δύο 90λεπτα) καταφέρνοντας να πετύχει τρία καθοριστικά γκολ κόντρα σε Ντενίζλισπορ, Μαλάτιασπορ και Γκαζιάντεπ  τα οποία συνοδεύθηκαν από καθοριστικές νίκες της Τραμπζονσπόρ.

Οι Τούρκοι πίνουν νερό στο όνομα του Μπακασέτα που εξελίσσεται στην πιο πετυχημένη μετακίνηση της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου από κοινού με τον Αιγύπτιο φορ Μοστάφα Μοχάμεντ που απέκτησε η Γαλατασαράι.

Η Τραμπζονσπόρ τρέχει νικηφόρο σερί έξι αγώνων ενώ παράλληλα παραμένει «αλώβητη» εδώ και 9 αγωνιστικές (8-1-0) έχοντας μειώσει την διαφορά της σε σχέση με τις Γαλατασαράι και Φενέρμπαχτσε στους έξι βαθμούς.

Ο πρόεδρος της Τραμπζονσπόρ, Αχμέτ Αγάογλου ο οποίος αισθάνεται δικαιωμένος για την επιμονή του στις διαπραγματεύσεις με τον ομόλογο του στην Αλάνιασπορ Χασάν Τσαβούσογλου για την απόκτηση του Τάσου Μπακασέτα μίλησε για τον νέο αγαπημένο ποδοσφαιριστή της Τραπεζούντας.

«Ο Μπακασέτας δεν είναι μόνο ένας καλός ποδοσφαιριστής, αλλά πάνω από όλα ένας άψογος επαγγελματίας και ένας πολύ καλός χαρακτήρας με ηθική. Είναι ένας εξαιρετικός αθλητής από κάθε άποψη και είμαστε χαρούμενοι που βρίσκεται στην ομάδα μας. Όταν μια ομάδα επενδύει σε έναν ικανό ποδοσφαιριστή είναι σημαντικά αυτά τα στοιχεία».

Το «αφεντικό» της Τραμπζονσπόρ αποκάλυψε πως χρειάστηκε να ταξιδέψει ο ίδιος τα ξημερώματα λίγο πριν την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου στην Αλάνια αναλαμβάνοντας προσωπικά την μεταγραφή του Μπακασέτα.

«Έδωσα μεγάλη μάχη για να αποκτήσουμε τον Μπακασέτα. Ταξίδεψα στην Αλάνια μέσα στη νύχτα. Οι διαπραγματεύσεις ήταν σκληρές και δύσκολες αλλά στο τέλος κατάφερα στις 04.30 τα ξημερώματα να τον βάλω στο αεροπλάνο, όπως βλέπετε στην φωτογραφία για να επιστρέψουμε τα ξημερώματα στην Τραπεζούντα».

Όπως σημειώνει ο Αχμέτ Αγάογλου ποδοσφαιριστές με την ποιότητα είναι υπεράνω οικονομικού κόστους.

«Γνώριζα πόσο σημαντική ήταν η μεταγραφή του Μπακασέτα για την Τραμπζονσπόρ. Παράλληλα, η θέληση του να αγωνιστεί στην ομάδα μας ήταν ο βασικος λόγος της υλοποίησης αυτής της μεταγραφής. Παίκτες όπως είναι ο Μπακασέτας είναι πέρα από κάθε μεταγραφικό κόστος».

Ο Μπακασέτας εγκλιματίστηκε άμεσα στο νέο του περιβάλλον σε μια win-win κατάσταση...

«Η ομάδα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και ο Μπακασέτας μας δικαιώνει για την επιμονή μας να τον αποκτήσουμε. Νομίζω ήρθε στην κατάλληλη ομάδα για να δείξει τις ικανότητες του και να συνεχίσει να αποδίδει το ίδιο καλά. Δαπανήσαμε αρκετά χρήματα, αλλά μια περίπτωση που άξιζε τον κόπο».

Οι απανωτές νίκες νίκες της Τραμπζονσπόρ έχουν δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

«Θεωρώ πως μπορούμε να καλύψουμε την διαφορά από την κορυφή και να υλοποιήσουμε τους στόχους, αλλά είναι κάτι που θα φανεί στο φινάλε. Εμείς πρέπει να παίζουμε το ίδιο καλά σε κάθε ματς».

Δείτε το εκπληκτικό γκολ του Μπακασέτα κόντρα στην Μαλάτιασπορ:

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.