Header Ads


Αναβολή στο ΑΕΛ - ΑΕΚ!

Αναβολή στο ΑΕΛ - ΑΕΚ!


Δεν πρόκειται να γίνει σήμερα (14/2) το ματς στο «Αλκαζάρ» κι αναμένονται οι οριστικές αποφάσεις για την τύχη του!

Ο εκπρόσωπος της ΑΕΚ Βασίλης Δημητριαδης κατέθεσε ενώπιον διαιτητή και παρατηρητή του αγώνα τη θέση της ΠΑΕ ΑΕΚ η οποία ήταν η εξής:

 «Εμείς ήρθαμε για να παίξουμε και θελουμε να παίξουμε. Η ΠΑΕ ΑΕΛ εγγυήθηκε ότι αύριο το γήπεδο θα είναι οκ αλλά πριν κλείσει το φύλλο αγώνα θελουμε να κατατεθεί η θέση μας: «Για το τι έκανε η ΠΑΕ ΑΕΛ από χθες το βράδυ με γνωστά τα καιρικά φαινόμενα και σήμερα το πρωί προκειμένου να γίνει το ματς κανονικά σήμερα και πως αυτό που δεν έκανε προκειμένου να καθαριστεί σήμερα το γήπεδο για να γίνει κανονικά ο αγώνας. Είμαστε σίγουροι ότι θα γίνει αύριο προκειμένου να γίνει κανονικά».  

Και επίσης «πως το πρωί ο υπευθύνος συντηρητής του γηπέδου έλεγε ότι το γήπεδο είναι δύσκολο να ετοιμαστεί και για σήμερα και για αύριο, αλλά τελικά το απόγευμα η θέση είναι ότι αύριο όλα θα είναι οκ». 

Ο εκπρόσωπος της Λάρισας κ. Χριστακοπουλος απάντησε ότι «με βάση τις καιρικές συνθήκες και τα όσα έχει εγγυηθεί τελικά ο υπεύθυνος του χλοοτάπητα, το γήπεδο για αύριο είναι πολύ πιθανό και εκτιμάται ότι θα είναι οκ». 

Όλα αυτά σε πολύ ήρεμο κλίμα ανάμεσα στις δυο πλευρές με τον Δημητριαδη να λέει ότι «εμείς αυτό που θελουμε είναι έστω και αύριο να παίξουμε»
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.