Header Ads


Την εβδομάδα που έρχεται η συνάντηση Μελισσανίδη - Λυσάνδρου!

Την εβδομάδα που έρχεται η συνάντηση Μελισσανίδη - Λυσάνδρου!


Στις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει αν θα γίνει αποδεκτή η παραίτηση του διευθύνοντα σύμβουλου της ΑΕΚ από το μεγάλο αφεντικό!
Οπως ενημερωθήκατε από το βράδυ της Παρασκευής (19/02) o Μηνάς Λυσάνδρου έθεσε πριν λίγες μέρες την παραίτησή του στον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος θα κρίνει τελικά αν η συνεργασία του διευθύνοντα σύμβουλου με την Ένωση ολοκληρωθεί άμεσα.

Πρόκειται για μία απόφαση την οποία είχε λάβει εδώ και αρκετό καιρό ο Μηνάς Λυσάνδρου. Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως ο Α' αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ  ΑΕΚ, σκεφτόταν για περισσότερο από έξι μήνες έως και χρόνο, να υποβάλει την παραίτησή του.

Οπως και να 'χει η τελική απόφαση είναι του μεγάλου αφεντικού της  ΑΕΚ, ο οποίος παρ' όλα αυτά, εκτιμάει την δουλειά που έχει κάνει ο Λυσάνδρου αυτά τα 4,5 χρόνια στην ομάδα.

Πάντως το συγκεκριμένο θέμα δεν είχε δει το φως της δημοσιότητας όλο αυτόν τον καιρό, διότι εκκρεμεί η συνάντηση μεταξύ των δύο ανδρών, η οποία αναμένεται να γίνει αυτή την εβδομάδα και θα παρθεί η τελική απόφαση.

Βέβαια, από τη στιγμή που ο ίδιος ο Λυσάνδρου επιθυμεί να παραιτηθεί από τα καθήκοντα του, μοιάζει δύσκολο να ανατραπεί η κατάσταση, αλλά κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει κάθε ενδεχόμενο. 

Το μόνο που μένει είναι αν ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποδεχθεί την παραίτηση του διευθύνοντα σύμβουλου της ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.