Header Ads


Μαρτυρία - σοκ «καίει» τον πασίγνωστο σκηνοθέτη - «Έδινε ναρκωτικά και αλκοόλ σε ανήλικους»

Μαρτυρία - σοκ «καίει» τον πασίγνωστο σκηνοθέτη - «Έδινε ναρκωτικά και αλκοόλ σε ανήλικους»


Ένας νεαρός κατέθεσε αργά το βράδυ της Παρασκευής ενώπιον του εισαγγελέα σχετικά με το σκάνδαλο σεξουαλικής παρενόχλησης πασίγνωστου σκηνοθέτη προς ανήλικους.

Νεαρός άνδρας φέρεται να κατέθεσε ως μάρτυρας χθες το βράδυ στον εισαγγελέα, επιβεβαιώνοντας πολλές από τις καταγγελίες του 25χρονου, ο οποίος χθες κατέθεσε μήνυση σε βάρος του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη για την αποπλάνηση και το βιασμό του σε ηλικία 14 ετών, το 2010.

Τον μάρτυρα φέρεται να επικαλέσθηκε στη μήνυση του ο 25χρονος, υποστηρίζοντας ότι ήταν στην παρέα των παιδιών που ο σκηνοθέτης έκανε ανήθικες προτάσεις. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μάρτυρας ισχυρίστηκε πως βρέθηκε στο σπίτι του σκηνοθέτη, μαζί με τον μηνυτή κι άλλους συνομηλίκους του, και πως ο σκηνοθέτης τους πρόσφερε αλκοόλ και ναρκωτικές ουσίες. 

Στη συνέχεια -σύμφωνα με την κατάθεση- ο σκηνοθέτης φέρεται να τους πρότεινε να προχωρήσουν όλοι μαζί σε ερωτικές πράξεις.

Ωστόσο, κατά τον μάρτυρα, η παρέα έφυγε αμέσως από το σπίτι και ο ίδιος δεν ξαναπήγε ποτέ. Τέλος, για τον καταγγελλόμενο βιασμό του 25χρονου είπε ότι είναι σίγουρος ότι λέει την αλήθεια κρίνοντας από τη συμπεριφορά του σκηνοθέτη.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.