Header Ads


«Γκάζια» Χιμένεθ στους παίκτες!

«Γκάζια» Χιμένεθ στους παίκτες!


Και «γκάζια» αλλά και μήνυμα ενότητας από τον Μανόλο Χιμένεθ στους παίκτες της ΑΕΚ - Όλα όσα ειπώθηκαν!
Ο Μανόλο Χιμένεθ έκανε έντονες παρατηρήσεις στους παίκτες της ΑΕΚ, αλλά ζήτησε ενότητα και σκληρή δουλειά για να επιστρέψουν στις νίκες.

Εκνευρισμένος αλλά ταυτόχρονα και πεισμωμένος είναι ο Μανόλο Χιμένεθ μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα της ΑΕΚ που την έχουν θέσει σε κίνδυνο ακόμη και να μείνει εκτός Ευρώπης τη νέα σεζόν.

Ο 56χρονος προπονητής ήταν έξαλλος με τους παίκτες του μετά την ήττα από τον Άρη και παρότι στις δηλώσεις του φρόντισε να τους «καλύψει», κατ’ ιδίαν εκείνοι τα άκουσαν για τα καλά. Αμέσως μετά το ματς μάζεψε τους παίκτες του και για περίπου δέκα λεπτά έκανε εντονότατες παρατηρήσεις για την αγωνιστική τους εικόνα. Ο Χιμένεθ εστίασε στην έλλειψη έντασης και συγκέντρωσης, ενώ στάθηκε και στα ατομικά τους λάθη.

Στο φινάλε της προχθεσινής του ομιλίας, αλλά και χθες στην προπόνηση στα Σπάτα, ο προπονητής της «Ένωσης» χαμήλωσε τους τόνους. Ζήτησε από όλους ενότητα και σκληρή δουλειά, καθώς όπως τόνισε αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να συνέλθει αγωνιστικά η ομάδα, να σώσει τη σεζόν και να κοιτάξει το μέλλον.

Ο Χιμένεθ θεωρεί πολύ σημαντικά τα ματς με Βόλο για το Κύπελλο και ΑΕΛ για το πρωτάθλημα που ακολουθούν αυτή την εβδομάδα, καθώς την επόμενη για πρώτη φορά από τη μέρα που ανέλαβε δεν θα έχει μεσοβδόμαδες υποχρεώσεις και άρα θα υπάρχει η δυνατότητα να δουλέψει με τους παίκτες του σε κομμάτια που δεν τον άφηναν οι απανωτοί αγώνες του προγράμματος.


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.