Header Ads


Το κόλπο για να δείτε έναν κωδικό πρόσβασης πίσω από τις τελίτσες!

Το κόλπο για να δείτε έναν κωδικό πρόσβασης πίσω από τις τελίτσες!


Βρείτε τον είτε μπαίνετε από Firefox είτε από Google Chrome είτε από Interent Explorer.
Το μυαλό είναι ένα και οι κωδικοί πρόσβασης που πρέπει να θυμόμαστε πολλοί! 

Email, Facebook, Instagram και όποιο άλλο μέσο κοινωνικής δικτύωσης έχουμε απαιτεί μιας μορφής ταυτοποίηση η οποία στην πιο απλή εκδοχή της- υπάρχουν περιπτώσεις που το ξεκλείδωμα γίνεται με αποτύπωμα ή τα χαρακτηριστικά του προσώπου- χρειάζεται να γίνει μέσω της πληκτρολόγησης ενός μοναδικού συνόλου αριθμών.

Καμιά φορά όμως, μπορεί να συμβεί να ξεχάσετε τον κωδικό πρόσβασης ή τους κωδικούς που χρησιμοποιείτε γενικά. Ωστόσο, γνωρίζετε ότι υπάρχουν αποθηκευμένοι στο πρόγραμμα περιήγησης σας.

Πώς λοιπόν, θα… δείτε πίσω από τις τελίτσες;


  • Στο Firefox όλοι οι κωδικοί πρόσβασης υπάρχουν ακολουθώντας την εξής διαδρομή: Εργαλεία, Επιλογές, Καρτέλα «Ασφάλεια» και Αποθηκευμένοι Κωδικοί.
  • Στο Google Chrome τα πράγματα είναι ακόμα πιο εύκολα, γιατί απλά πηγαίνετε στη διεύθυνση που θέλετε.
  • Στο Microsoft Edge, μπορείτε να δείτε τους κωδικούς πρόσβασης που χρησιμοποιείτε με την δωρεάν εφαρμογή IE PassView. Διαφορετικά ανοίγετε το Windows Credential Manager, από το Windows Control Panel και επιλέγετε «Web Credentials». Πατάτε στο βελάκι από κάθε ιστοσελίδα για να δείτε τις πληροφορίες που συμπεριλαμβάνουν και τους κωδικούς πρόσβασης σε τελίτσες. Για να δείτε τα passwords, πατάτε το «show» και θα σας ζητηθεί ο κωδικός του χρήστη των Windows.

Και στην περίπτωση που σκέφτεστε να προβείτε σε μια αλλαγή ή επαναφορά του κωδικού πρόσβασή σας, μπορείτε να αλλάξετε το όποιο password για λόγους ασφαλείας ή να κάνετε επαναφορά εάν τον ξεχάσετε. Ο κωδικός πρόσβασης του λογαριασμού στη Google για παράδειγμα, χρησιμοποιείται για να έχετε πρόσβαση σε πολλά προϊόντα Google, όπως το Gmail και το YouTube.

Τι θα συμβεί αφού αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης

Εάν αλλάξετε ή επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης, θα αποσυνδεθείτε από παντού εκτός από:

  • Συσκευές που χρησιμοποιείτε για την επαλήθευση της ταυτότητάς σας όταν συνδέεστε.
  • Ορισμένες συσκευές με εφαρμογές τρίτου μέρους στις οποίες έχετε παραχωρήσει πρόσβαση στον λογαριασμό σας.
  • Χρήσιμες οικιακές συσκευές στις οποίες έχετε παραχωρήσει πρόσβαση στον λογαριασμό σας.

Και να θυμάστε πως αν αντιμετωπίζετε προβλήματα σχετικά με την επαναφορά του κωδικού πρόσβασης ή δεν μπορείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας, πάντα μπορείτε να βρείτε επιπρόσθετη βοήθεια στο «γρανάζι» του κάθε προγράμματος πρόσβασης.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.