Header Ads


Η Μπαρτσελόνα γύρισε από την Κόλαση και πήρε επική πρόκριση!

Η Μπαρτσελόνα γύρισε από την Κόλαση και πήρε επική πρόκριση!


Σε ένα ασύλληπτο ματς στο οποίο μέχρι το 88ο λεπτό έχανε με 2-0 από την Γρανάδα, η Μπαρτσελόνα έκανε μία ασύλληπτη ανατροπή και με το απίστευτο 3-5 που διαμορφώθηκε στην παράταση προκρίθηκε στα ημιτελικά του Copa del Rey.
Το ρολόι έδειχνε το 88ο λεπτό και όλα έμοιαζαν χαμένα, όλα μύριζαν μία άτιτλη χρονιά.

Ο Σαμουέλ Ουμτιτί με δύο ερασιτεχνικές γκάφες είχε δωρίσει δύο γκολ σε Κένεντι (33’) και Σολδάδο (47’) και η Γρανάδα έδειχνε να έχει όλη την τύχη του κόσμου.

Ο τερματοφύλακας Ααρόν έκανε το ματς της ζωής του, ενώ η Μπαρτσελόνα είχε δύο δοκάρια στην επανάληψη με Πέδρι και Ντεμπελέ! 

Τίποτα δεν έδειχνε να μπορεί να αλλάξει τα πράγματα, όμως οι Καταλανοί αναστήθηκαν από το πουθενά. Στο τρίτο δοκάρι του Γκριεζμάν (88’) η μπάλα μετά από τρίσποντη καραμπόλα στον τερματοφύλακα, μπήκε στα δίχτυα και το μομέντουμ άλλαξε!

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τζόρντι Άλμπα έκανε το 2-2, έστειλε το ματς στην παράταση κι εκεί οι μπλαουγκράνα είχαν το ψυχολογικό αβαντάζ.

Ο εκπληκτικός Γκριεζμάν έκανε το 2-3 (100’), όμως τα δώρα των αμυντικών δεν σταμάτησαν. 

Ο Ντεστ υπέπεσε σε πέναλτι, από το οποίο ο Φέντε Βίκο έκανε το 3-3 (103’), όμως τίποτα πια δεν μπορούσε να σταματήσει τους Καταλανούς. Το νερό είχε μπει στο αυλάκι και η Μπαρτσελόνα δεν ήταν διατεθειμένη να πάει στα πέναλτι.

Ο Ντε Γιονγκ έκανε το 3-4 (108’) και λίγο αργότερα (113’) ο Τζόρντι Άλμπα με το δεύτερο γκολ στην βραδιά έδωσε το τελειωτικό χτύπημα στην Γρανάδα, με την ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν να παίρνει μία επική πρόκριση και να βρίσκεται στην τετράδα μαζί με Σεβίλλη, Λεβάντε και μία εκ των Μπέτις ή Αθλέτικ Μπιλμπάο.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.