Header Ads


Η Έβερτον άλωσε το Άνφιλντ μετά από 22 χρόνια!

Η Έβερτον άλωσε το Άνφιλντ μετά από 22 χρόνια!


Η Έβερτον ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ, επικρατώντας 2-0. Ωστόσο, η επικράτηση των Τόφις είναι σημαδιακή, αφού «έσπασε» πολλά ρεκόρ…

Ήταν το πρώτο διπλό της Έβερτον στο Άνφιλντ στην Premier League, μετά από 23 χρόνια και συγκεκριμένα από το 1999! Επίσης, ήταν η Έβερτον νίκησε τη Λίβερπουλ για την ίδια διοργάνωση για πρώτη φορά μετά τον Οκτώβριο 2010 και 20 παιχνίδια που μεσολάβησαν έκτοτε!

Η Έβερτον έδειξε τις διαθέσεις της από την αρχή και προηγήθηκε στο 3′. Ο Χάμες πέρασε πάσα στον Ριτσάρλισον ο οποίος πλάσαρε εύστοχα τον Άλισον.
Η Λίβερπουλ άγγιξε την ισοφάριση στο 50′, αλλά ο Κιν απέκρουσε σωτήρια στη γραμμή το σουτ του Άρνολντ.

Το διπλό «κλείδωσε» στο 80′, όταν ο Άρνολντ υπέπεσε σε πέναλτι στον Κάλβερτ-Λιούιν και ο Σίγκουρτσον εκτέλεσε σωστά για το 0-2.

Αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη εντός έδρας ήττα της Λίβερπουλ, κάτι που έχει να συμβεί από το 1923…

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Ρόμπερτσον, Άρνολντ, Καμπάκ, Χέντερσον (29’ Φίλιπς), Τιάγκο (87’ Οριγκί), Βαϊνάλντουμ, Τζόουνς (63’ Σακιρί), Φιρμίνο, Σαλάχ, Μανέ

ΕΒΕΡΤΟΝ: Πίκφορντ, Κόουλμαν, Γκόντφρεϊ, Ντιν, Χολγκέιτ, Κιν, Ντουκουρέ, Χάμες Ροντρίγκες (62’ Κάλβερτ Λιούιν), Γκόμες (59’ Σίγκουρντσον), Ντέιβις, Ριτσάρλισον (86’ Ιβόμπι)
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.