Header Ads


«Κλειδώνουν» τα νέα μέτρα, έρχεται απαγόρευση κυκλοφορίας πριν τις 21:00!

«Κλειδώνουν» τα νέα μέτρα, έρχεται απαγόρευση κυκλοφορίας πριν τις 21:00!


Η διαφαινόμενη αύξηση των κρουσμάτων οδηγεί την κυβέρνηση σε αυστηροποίηση του lockdown και απαγόρευση κυκλοφορίας πριν τις 21:00.
Η ραγδαία άνοδος των κρουσμάτων που σημειώθηκε χθες, αυτομάτως σήμανε συναγερμό στην κυβέρνηση και στους ειδικούς, προκαλώντας τεράστια ανησυχία στην κοινωνία που βλέπει την εξάπλωση του κορονοϊού να φτάνει σε πολύ υψηλά επίπεδα και πάλι.

Οι αριθμοί που ανακοινώθηκαν χθες δείχνουν πως πλέον είναι πολύ πιθανό να έχουμε αυστηροποίηση του lockdown που υπάρχει αυτή τη στιγμή, κάτι που ενδεχομένως να σημάνει πως η απαγόρευση κυκλοφορίας θα πάει νωρίτερα από τις 21:00 που είναι αυτή τη στιγμή.

Κρούσματα και εισαγωγές

Χθες λοιπόν ανακοινώθηκε πως τα κρούσματα το τελευταίο 24ωρο στην χώρα έφτασαν τα 1.261 και πλέον το επόμενο 48ωρο είναι πολύ κρίσιμο. Αν επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις πως θα υπάρξει νέα αύξηση σήμερα και φτάσουμε μέχρι και αύριο τα 1.500, ίσως και παραπάνω, τότε θα πρέπει να θεωρείται δεδομένα πως στην καθιερωμένη σύσκεψη της Παρασκευής οι επιτροπή των ειδικών θα προτείνει αυστηροποίηση των μέτρων.

Το πόσο αυστηρά θα είναι αυτά, ουδείς μπορεί να το γνωρίζει ακόμα... Μπορεί να πάμε σε κλείσιμο των καταστημάτων λιανεμπορίου και των κομμωτηρίων, μπορεί να πάμε ακόμα και σε αυστηρό lockdown, με την χώρα να βάζει καθολικό λουκέτο ξανά.

Βέβαια, σε μία τέτοια περίπτωση στη... ζυγαριά για να ληφθεί η απόφαση, θα μπει και το κομμάτι της οικονομίας, καθώς θα πρέπει να υπάρξουν εκ νέου μέτρα στήριξης για τις επιχειρήσεις που θα κλείσουν.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.