Header Ads


«Άγριο επεισόδιο Πέτρου Κωστόπουλου με συνεπιβάτες του στο Ελ. Βενιζέλος!» (vid)

«Άγριο επεισόδιο Πέτρου Κωστόπουλου με συνεπιβάτες του στο Ελ. Βενιζέλος!» (vid)


Ο λόγος που του επιτέθηκαν - Ποια είναι η αλήθεια!
Την οργή των συνεπιβατών του δέχτηκε ο Πέτρος Κωστόπουλος κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος το απόγευμα της Τετάρτης, σύμφωνα με δημοσιεύματα.



Αιτία σύμφωνα με δημοσιεύματα ήταν η πρόθεσή του να αποχωρήσει από το αεροδρόμιο πριν βγουν όλα τα αποτελέσματα των τεστ κορωνοϊού στο οποίο όλοι υποβλήθηκαν με το που έφτασαν στην Ελλάδα, κάτι που εξόργισε όσους ταξίδεψαν μαζί του και περίμεναν υπομονετικά - Το διαψεύδει κατηγορηματικά ο ίδιος(δείτε παρακάτω).

Δείτε όσα πραγματικά συνέβησαν:



Πέτρος Κωστόπουλος: Ξεσπά για το επεισόδιο στο αεροδρόμιο - Όλα έχουν ένα όριο

Το ξέσπασμα του Πέτρου Κωστόπουλου για το συμβάν στο αεροδρόμιο και οι απειλές για προσφυγή στη δικαιοσύνη για αποζημίωση.

Πολλοί ήταν οι Έλληνες celebrities που επέλεξαν να περάσουν τις γιορτές στο εξωτικό Ντουμπάι μεταξύ αυτών και ο Πέτρος Κωστόπουλος, ο οποίος βρέθηκε εκεί με φίλους, αλλά και με τη νεαρή σύντροφό του, Κατερίνα Λιόλιου.

Την ώρα που στη χώρα μας ισχύουν αυστηρά περιοριστικά μέτρα κατά της πανδημίας, οι εκπρόσωποι της κοσμικής Αθήνας πέταξαν για Ντουμπάι, γιατί δεν ήθελαν να χάσουν τα πάρτι και τη χλιδή.

Η κίνηση αυτή προκάλεσε κόλαφο αρνητικό σχολίων και ο Πέτρος Κωστόπουλος βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα. Ο ίδιος απάντησε στα αρνητικά δημοσιεύματα και τα άσχημα σχόλια σε βάρος του μιλώντας τηλεφωνικά σε εκπομπές, ωστόσο δεν έμεινε εκεί.

Φτάνοντας στην Ελλάδα το απόγευμα της Τετάρτης ο Πέτρος Κωστόπουλος βρήκε εκεί τηλεοπτικές κάμερες να τον περιμένουν για να κάνει κάποια δήλωση.

Εκεί, ο ίδιος κατηγορήθηκε ότι έγινε αφορμή για ένα περιστατικό διαπληκτισμού στον χώρο όπου όλοι έκαναν τεστ για κορονοϊό.

Ωστόσο, ο ίδιος διαψεύδει τα πάντα μέσα από μια μακροσκελή ανάρτηση στο instagram.

Mε έντονο ύφος ο Πέτρος Κωστόπουλος διαψεύδει τα όσα γράφτηκαν και έκανε λόγο για bullying, αλλά και για "δολοφονία χαρακτήρων". Και προαναγγέλλει προσφυγή στη δικαιοσύνη για όσους τον συκοφάντησαν και για εκείνον που τράβηξε το βίντεο.

Δείτε όλη την ανάρτησή του.

kostopoulos

kostopoulos

kostopoulos

kostopoulos

kostopoulos

kostopoulos

kostopoulos

kostopoulos
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.