Header Ads


Η αποβολή του Μπουονανότε για καρατιά σε αντίπαλο! (vid)

Η αποβολή του Μπουονανότε για καρατιά σε αντίπαλο! (vid)


Οπαδοί της Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα ζητούν την απομάκρυνση του Ντιέγκο Μπουονανότε, εξαιτίας ενός σκληρού μαρκαρίσματος του άλλοτε άσου της ΑΕΚ σε αντίπαλό του.
Ο 32χρονος αργεντινός μεσοεπιθετικός κατάφερε να συγκεντρώσει τα φώτα πάνω του, στον αγώνα της ομάδας του, Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα με την Εσπανιόλα, αλλά όχι για καλό λόγο...



Κι αυτό διότι με μια απίστευτη καρατιά χτύπησε άσχημα τον αντίπαλό του με αποτέλεσμα να αντικρίσει την κόκκινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του με παίκτη λιγότερο, σε ένα κρίσιμο σημείο της αναμέτρησης.

Εν τέλει, η Εσπανιόλα κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ στο 55' αλλά η Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του αγώνα, σε 1-1 και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας με εννέα (!) παίκτες, καθώς πέραν του Μπουονανότε αποβλήθηκε και ο Κάρλος Σόλομον.

Παρ' όλα αυτά, όπως αναφέρει η «Ole», οι οπαδοί της ομάδας έκριναν τον άλλοτε άσο της ΑΕΚ, γι' αυτό το σκληρό μαρκάρισμα, χαρακτηρίζοντας τον «ανεύθυνο», με πολλούς από αυτούς να ζητούν ακόμα και την αποχώρησή του από τον σύλλογο.

Δείτε τη φάση στο 1:02:


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.