Header Ads


Survivor - Διαρροή: Αυτός θα είναι ο μεγάλος νικητής!

Survivor - Διαρροή: Αυτός θα είναι ο μεγάλος νικητής!


Ποια Σαλαγκούδη και ποιος Τζέιμς; Ένας είναι ο παίκτης που έχει κερδίσει τη συμπάθεια του τηλεοπτικού κοινού και η απήχησή του θυμίζει… Ντάνο!
Τι κι αν το Survivor 2021 είναι ακόμα στην αρχή και οι δύο ομάδες μετρούν ακόμα πολλούς παίκτες; Υπάρχουν ήδη ορισμένοι που έχουν κερδίσει τους τηλεθεατές, οι οποίοι εκφράζουν με κάθε τρόπο τη στήριξή τους στα social media.

Μπορεί η Ανθή Σαλαγκούδη να πήρε τα… πάνω της όταν άκουσε ότι είναι δημοφιλής, όμως, αν παρατηρήσει κανείς τα σχόλια στο Facebook και το Instagram εύκολα αντιλαμβάνεται ότι η όμορφη Θεσσαλονικιά μάλλον μετράει μέρες στον Άγιο Δομίνικο.

Όσο για τους «Μαχητές», είναι δεδομένο πως ορισμένοι παίκτες, όπως για παράδειγμα ο Τζέιμς, που το στόμα του είναι μεγαλύτερο από το μπόι του, όντας τρομερά εριστικός και ασχολείται συνεχώς με την κόκκινη ομάδα, πολύ σύντομα οι τηλεθεατές θα του πουν να τα μαζέψει και να γυρίσει στην Ελλάδα. Ο Τζέιμς μάλιστα θεωρείται εξαιρετικά αντιπαθής και το μέλλον του θα είναι πολύ σύντομο.

Ο Τριαντάφυλλος από την άλλη, αν και είναι πάρα πολύ συμπαθής και οι τηλεθεατές τον θέλουν πολύ στο παιχνίδι, οι επιδόσεις του στα αγωνίσματα αποτελεί «αχίλλειο πτέρνα» του Ροδίτη τραγουδιστή. Δεν θα φύγει σύντομα, αλλά δεν θα φτάσει και μέχρι τέλους.

Αυτός όμως που θα φτάσει μέχρι του σημείου να… κάψει την καλύβα και να αποχωρήσει τελευταίος το νησί, θα είναι ο σκληροτράχηλος αγρότης, ο Νίκος Μπάρτζης, με τα περισσότερα στοιχήματα να τον θέλουν ως το απόλυτο φαβορί.


Οι αήθεις επιθέσεις από τους αντιπάλους του έχουν παίξει βέβαια σημαντικό ρόλο, με τους τηλεθεατές να δείχνουν την συμπάθεια τους για τα σχόλια που δέχεται ως «τσοπάνης», «δεν είμαστε πρόβατα» και άλλα παρόμοια που αγγίζουν το όριο του ρατσισμού.

Τα μηνύματα υπέρ του Νίκου είναι πολλά και είναι ο παίκτης που θυμίζει εποχές Ντάνου που σχεδόν από την αρχή ξέραμε ότι θα είναι ο νικητής.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.