Header Ads


«Σάλος» στο Survivor: «Φωνές» για στημένη ψηφοφορία!

«Σάλος» στο Survivor: «Φωνές» για στημένη ψηφοφορία!


ΒΟΜΒΑ για το Survivor - Όλα όσα λέγονται - Τι θα κάνει ο ΣΚΑΪ!
«Στημένη» χαρακτηρίζει την ψηφοφορία για την ανάδειξη της Ανθής Σαλαγκούδη ως πιο δημοφιλούς παίκτριας του Survivor το Twitter.
Σάλο προκάλεσε στους τηλεθεατές του «Survivor 4», η ανάδειξη της Ανθής Σαλαγκούδη στο επεισόδιο της Τετάρτης (20/1) σε δημοφιλέστερη παίκτρια της προηγούμενης εβδομάδας σύμφωνα με την ψηφοφορία του κοινού.

H 36χρονη δημοσιογράφος θεωρείται μία από τις πιο «αργές» παίκτριες στα αγωνίσματα, με την «ύποπτη» δημοφιλία της να αμφισβητείται σφοδρότατα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Γελάνε οι κοκοφοίνικες στον Άγιο Δομίνικο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Γκουντάρας στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του OPEN το πρωί της Πέμπτης (21/1) σχολιάζοντας με τον τρόπο αυτό την ψηφοφορία του κοινού, με τους χρήστες του Twitter να αναφέρουν: «Ο πρώτος διορισμός σε ριάλιτι» έγινε στο Survivor με την Ανθή Σαλαγκούδη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, η παραγωγή έλεγξε τα μηνύματα, τα οποία και προήλθαν στο σύνολό τους από την γενέτειρα της Σαλαγκούδη, την Θεσσαλονίκη. Ενδεικτικό είναι το γεγονός, ότι ούτε η ίδια η παίκτρια πίστεψε την είδηση, ότι είναι η πιο δημοφιλής παίκτρια όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, κάτι που έιχε σαν συνέπεια να διασωθεί.
 
Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα το Twitter να πάρει φωτιά σε βαθμό, που κάποιοι σχολίασαν ότι δεν πρόκειται να ξανδούν το ριάλιτι γιατί «είναι στημένο». Στην εκπομπή «Πρωινό» του ANT1, ο Αλέξης Μίχας ανέφερε σε ρεπορτάζ του, πως υπήρξε κινητοποίηση των ανθρώπων που αγαπούν την Ανθή Σαλαγκούδη στη Θεσσαλονίκη για να την στηρίξουν.

«Η Ανθή Σαλαγκούδη μπορεί να μην είναι δημοφιλής στην Αθήνα στη Θεσσαλονίκη όμως είναι πολύ! Η μητέρα της είναι ενεργό μέλος σε πολλούς συλλόγους και σωματεία και κάλεσε τα μέλη τους να ψηφίσουν. Ζητούσαν να ψηφίσουν το κορίτσι μας την Ανθή για να μείνει στο παιχνίδι. Υπάρχει κινητοποίηση δηλαδή στη Βόρεια Ελλάδα. Οι γονείς της, η οικογένεια της, ο κόσμος, οι φίλοι της κάνουν αγώνα κάθε φορά να την ψηφίσουν και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει. Δηλαδή έχει ξανασυμβεί, έχω δει μήνυμα στο κινητό που έχει σταλθεί από τα μέλη κάποιων συλλόγων "ψηφίστε το κορίτσι μας για να την υποστηρίξουμε"», ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος Πολυξενη Καραμίχα.

Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Έλενας Πολυκάρπου, η παραγωγή ης Ατζούν Medya φέρεται να εξετάζει έντονα το ενδεχόμενο, να αλλάξει τελείως το σύστημα από την επόμενη ψηφοφορία. «Αυτό ξεκινάει από την κινητοποίηση που υποθετικά έγινε από την οικογένεια της παίκτριας στη Θεσσαλονίκη και το περιβάλλον της. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα αν ξαναγίνει η ψηφοφορία να είναι πάλι πιο δημοφιλής παίκτρια κάτι που αποτελεί πρόβλημα. Ο ΣΚΑΪ δεν έχει καμία εμπλοκή στην ψηφοφορία, υπάρχει ανεξάρτητη εταιρεία. Επίσης στον ΣΚΑΪ αν υπάρξουν επώνυμες καταγγελίες για αλλοίωση αποτελεσμάτων, θα εξεταστούν. Δεν αποκλείεται να καταργηθεί η ψηφοφορία των τηλεθεατών και να βρεθεί άλλος τρόπος ανάδειξης με τα αγωνίσματα» είπε χαρακτηριστικά η ίδια.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.