Header Ads


Έντονη φημολογία: Ποιος αποχωρεί από το Survivor!

Έντονη φημολογία: Ποιος αποχωρεί από το Survivor!


Eπιστρέφει η Ελίζαμπεθ Ελέτσι - Ποια διάσημη αποχωρεί οικειοθελώς από το παιχνίδι1
Πολύς λόγος γίνεται το τελευταίο διάστημα για το φετινό σύστημα ψηφοφορίας του Survivor 4, με το κοινό να δείχνει έντονη αποδοκιμασία για τις αλλαγές, μέσω των social media, κάνοντας λόγο για αναξιοκρατία και "στήσιμο" του παιχνιδιού.

Μεγάλη η αναστάτωση στην παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης - Οι φήμες θέλουν την Ελίζαμπεθ Ελέτσι να επιστρέφει στο παιχνίδι, μετά από οικειοθελή αποχώρηση της Έλενας Κρεμλίδου.


Όλα ξεκίνησαν στο τελευταίο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ την περασμένη Τετάρτη, όταν η Ανθή Σαλαγκούδη, αν και βρέθηκε υποψήφια προς αποχώρηση, ανακηρύχθηκε από την ψηφοφορία του κοινού ως η δημοφιλέστερη παίκτρια της εβδομάδας, γεγονός που αυτόματα την έβγαζε εκτός υποψηφιότητας προς αποχώρηση.

Βάσει των νέων κανονισμών του Survivor , ως η δημοφιλέστερη παίκτρια θα έπρεπε να υποδείξει έναν συμπαίκτη της που θα έπαιρνε τη θέση της.

Τότε, η Ανθή επέλεξε την Ελίζαμπεθ, η οποία ήταν και η παίκτρια που αποχώρησε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε», η Acun Medya εξετάζει έντονα το ενδεχόμενο, από την ερχόμενη ψηφοφορία να αλλάξει η διαδικασία, για το λόγο πως η κινητοποίηση από το περιβάλλον κάθε παίκτη μπορεί να αλλοιώσει το αποτέλεσμα.

"Τα τηλεφωνήματα για τη Σαλαγκούδη φέρεται να προέρχονται από την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης. Ζητήσαμε τσεκάρισμα από δικηγόρο. Οι ψήφοι είναι από διαφορετικά τηλεφωνήματα. Ο ΣΚΑΪ δεν έχει εμπλοκή στην ψηφοφορία καθώς υπάρχει ανεξάρτητη εταιρία. Επίσης, ο ΣΚΑΪ έχει μόνο τον ελεγκτικό μηχανισμό για το αδιάβλητο της ψηφοφορίας κι αν υπάρξουν επώνυμες καταγγελίες για αλλοίωση αποτελεσμάτων, όλα θα τεθούν κι αυτά πάλι σε άλλη βάση, καθώς δεν αποκλείεται να καταργηθεί η ψηφοφορία των τηλεθεατών και να βρεθεί άλλος τρόπος αποχώρησης", ανέφερε το ρεπορτάζ.

Επίσης, σύμφωνα με το "Πρωινό", μετά την επεισοδιακή αποχώρηση της Ελίζαμπεθ Ελέτσι, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τη δούμε ξανά στο Survivor, αφού το κοινό έχει εκφράσει έντονα την δυσαρέσκειά του για την αποχώρησή της, μιας και ήταν μια παίκτρια που έφερνε πολλές νίκες.

Άλλες πηγές κάνουν λόγο για οικειοθελή αποχώρηση της Έλενας Κρεμλίδου λόγω προβλημάτων υγείας και "μεταγραφή" της Ελίζαμπεθ στην ομάδα των Μπλε, κάτι που αν συμβεί, είναι βέβαιο ότι θα ανατρέψει τις ισορροπίες και θα δώσει ακόμη μεγαλύτερο πλεονέκτημα στους Μπλε.

Οι φήμες είναι πολλές και το μόνο σίγουρο είναι ότι η επιστροφή της Ελίζαμπεθ Ελέτσι στο παιχνίδι δε θα μας κάνει εντύπωση.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.