Header Ads


Survivor: Αυτός αποχωρεί σήμερα!

Survivor: Αυτός αποχωρεί σήμερα!


«Διέρρευσε» το όνομα - Διαβάστε ποιος αποχωρεί σήμερα!
Αν προκύψει σήμερα αποχώρηση και δεν γίνουν ξανά... ανατροπές, τότε υπάρχει απόλυτο φαβορί για να επιστρέψει στην Ελλάδα.



Οι μπλε έκαναν, όπως πρώτοι σας αποκαλύψαμε για μια ακόμη φορά, το 2 στα 2 στα αγωνίσματα για την κατάκτηση της ασυλίας, επιβεβαιώνοντας ξανά πως είναι πολύ πιο ισχυροί και με τη νέα τους σύνθεση ως πρώην Μαχητές, από τους κόκκινους, πρώην Διάσημους.

Οι Κόκκινοι, λοιπόν, μετά την Ανθή Σαλαγκούδη, έβγαλαν στον... τάκο των υποψηφίων προς αποχώρηση και τον Περικλή Κονδυλάτο και πλέον, αυτό που όλοι περιμένουν είναι να ανακοινωθεί, από τον Γιώργο Λιανό, το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού.

Σαλαγκούδη ή Κονδυλάτος; Θα υπάρξει τρίτος υποψήφιος; Ποιος αποχωρεί; Spoiler δεν υπάρχει ακόμα, όμως από τη στιγμή που στη διαδικασία αποχώρησης έχουν μπει δύο από τους λιγότερο δημοφιλείς παίκτες, οποιαδήποτε εκτίμηση θα είναι παρακινδυνευμένη. Αν προκύψει όπως είθισται και τρίτο πρόσωπο που θα υποδείξει ο πιο δημοφιλής, τότε μπορεί να προκύψουν ανατροπές.

Την προηγούμενη εβδομάδα δεν υπήρξε διαδικασία αποχώρησης, τελικώς, με αποτέλεσμα η Ανθή Σαλαγκούδη να παραμείνει στο Survivor.

Αυτή τη φορά θα τα καταφέρει να βγάλει εκτός τον Περικλή Κονδυλάτο;

Οι δικές μας πληροφορίες λένε πως και πάλι η Ανθή Σαλαγκούδη θα μείνει σίγουρα στον Αγιο Δομίνικο, καθώς είναι ελαφρώς καλύτερο το αποτέλεσμά της από εκείνο του Περικλή Κονδυλάτου.

Κάτι που πιστοποιείται και στις διαδικτυακές ψηφοφορίες.

Οπότε, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και εφόσον δεν έχουμα ξανά καμία έκπληξη και ακυρωθεί η αποχώρηση, η Σαλαγκούδη παραμένει και από το Survivor θα αποχωρήσει ο Περικλής Κονδυλάτος. Αν προκύψει τρίτος υποψήφιος και είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος ή η Σοφία Μαργαρίτη, τότε μπορεί να έχουμε ανατροπές.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.