Header Ads


Survivor 4: Ποια νέα πρόσωπα «μπαίνουν» στους διάσημους!

Survivor 4: Ποια νέα πρόσωπα «μπαίνουν» στους διάσημους!


Το Survivor έχει μπει στη ζωή μας εδώ και λίγο καιρό και ο ΣΚΑΙ επιφυλάσσει όλο και περισσότερες εκπλήξεις στο ριάλιτι επιβίωσης.
Περισσότερα νέα πρόσωπα θα δούμε τις επόμενες μέρες στο Survivor 4. Ποια ονόματα βρίσκονται σε συζητήσεις με την Acun Medya και τοn ΣKAI.



Στο επεισόδιο της Κυριακής είδαμε να εισβάλουν στο παιχνίδι δύο εκρηκτικές προσωπικότητες, η Ασημίνα Ιγγλέζου και Ανθή Σαλαγκούδη.

Ακόμη περισσότερα νέα πρόσωπα αναμένεται να δούμε τις επόμενες μέρες στο «Survivor 4».

Πέρα από την Ελίζαμπεθ Ελέτσι, η οποία βρίσκεται ήδη στον Άγιο Δομίνικο αλλά η είσοδός της θα καθυστερήσει μία βδομάδα, σε προχωρημένες συζητήσεις με την Acun Medya και με τον ΣΚΑΙ είναι ο Ολυμπιονίκης Ποδηλασίας, ηθοποιός και μοντέλο Γιώργος Χειμωνέτος.

Όπως ανέφερε σήμερα στο Πρωινό, ο Αλέξης Μίχας νέοι παίκτες θα συνεχίσουν να μπαίνουν στο ριάλιτι επιβίωσης μέχρι τον Φεβρουάριο.

Δύο ακόμη ονόματα ενδέχεται να ενδυναμώσουν την ομάδα των Διάσημων, ο ηθοποιός και χορευτής Ιβάν Σβιτάιλο και η πρώην αθλήτρια του beach volley Βάσω Καραντάσιου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, θα γίνει προσπάθεια να ενισχυθεί η δυναμική της ομάδας των Διασήμων, η οποία δεν είναι αρκετά αθλητική.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.