Header Ads


Εsports: Βελτιωμένη και… βλέπει μπροστά!

Εsports: Βελτιωμένη και… βλέπει μπροστά!


Μία ισοπαλία και μία νίκη για την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 27ης και 28ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος PES κόντρα σε eSports Theoprofil (1-1) και Eleven Project (1-3) αντίστοιχα. Οι “κιτρινόμαυροι” παρουσίασαν πολύ καλό πρόσωπο και θα μπορούσαν να φτάσουν σε 2 νίκες, όμως ορισμένες στιγμές ολιγωρίας στην αμυντική τακτική της στέρησαν δύο βαθμούς.

Στο πρώτο παιχνίδι, η “Ένωση” προηγήθηκε με τον Galstyan στο 12′. Η ομάδα του Δημήτρη Πάτση έχασε σημαντικές ευκαιρίες να φτάσει σε δεύτερο γκολ, δεν το κατάφερε και τελικά δέχθηκε την ισοφάριση στο 59′, με το 1-1 να μένει μέχρι τέλους.

Στο δεύτερο παιχνίδι, ο Λαμπάκης έκανε το 1-0 στο 20′, ο Αθανασιάδης το 2-0 στο 30′ και ο Galstyan το 3-0 στο 34′, “καθαρίζοντας” την υπόθεση νίκη από πολύ νωρίς. Οι “κιτρινόμαυροι” μπορούσαν να πετύχουν και περισσότερα γκολ, ενώ οι Eleven Project το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 1-3.

Επόμενος αγώνας για την ΑΕΚ, την Παρασκευή (08/01, 23:20) όταν και αντιμετωπίζουν την Partizan στον τελευταίο αγώνα της κανονικής διάρκειας του Κυπέλλου.

ΑΕΚ – eSports Theoprofil 1-1
Σκόρερ: Galstyan.
AEK (Πάτσης): Ανδριόπουλος, Δήμας, Πάτσης, Faber, Λαγκώνης, Πανταζής, Γλετζάκος, Μπούρας, Γάσπαρης, Αθανασιάδης, Galstyan.

Eleven Project – ΑΕΚ 1-3
Σκόρερς: Λαμπάκης, Αθανασιάδης, Galstyan.
ΑΕΚ (Πάτσης): Ανδριόπουλος, Δήμας, Πάτσης, Faber, Λαγκώνης, Πανταζής, Γλετζάκος, Λαμπάκης, Γάσπαρης, Αθανασιάδης, Galstyan.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.