Header Ads


Sportday: «Πιο κοντά ΑΕΚ - Σωκράτης, τον κάλυψε οικονομικά η Ένωση!»

Sportday: «Πιο κοντά ΑΕΚ - Σωκράτης, τον κάλυψε οικονομικά η Ένωση!»


Η ΑΕΚ θα έχει νέα επαφή με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο ίσως και μέσα στο Σαββατοκύριακο, υποστήριζε η Sportday και οδήγησε την ΠΑΕ ΑΕΚ στο να διαψεύσει τα πάντα!

Αναλυτικά το δημοσίευμα της Sportday που οδήγησε την ΑΕΚ να βγάλει διάψευση:

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay η ΑΕΚ έχει φτάσει στο ένα εκατομμύριο ευρώ το χρόνο για τον Παπασταθόπουλο, συμπεριλαμβανομένων σε αυτό και κάποιων μπόνους που είναι εφικτά, ενώ οι αποδοχές του θα αυξηθούν ακόμα περισσότερο σε περίπτωση που κατακτηθούν μεγάλοι στόχοι, όπως το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και η συμμετοχή σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Είναι απολύτως αντιληπτό και κατανοητό ότι η ΑΕΚ, όπως και καμία άλλη ελληνική ομάδα, δεν μπορεί να παίξει σε ποσά τα οποία είναι ικανές να προσφέρουν στον διεθνή στόπερ ομάδες του εξωτερικού, από πρωταθλήματα όπως Ιταλία και η Τουρκία που δείχνουν και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Αν ωστόσο εκείνος δεν βρει έως το τέλος του μήνα αυτό το οποίο ψάχνει εκτός Ελλάδας, δηλαδή ένα συμβόλαιο κοντά στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ, τότε θα πάρει την επιλογή της ΑΕΚ και θα επιστρέψει στην Ελλάδα για να κλείσει την καριέρα του σε αυτήν, όπως άλλωστε έχει υποσχεθεί στο παρελθόν, λέγοντας ότι για εκείνον υπάρχει ένα σωματείο στον τόπο του στο οποίο θα μπορούσε να αγωνιστεί ξανά.

Οι επόμενες ημέρες θα είναι πολύ κρίσιμες ενώ δεν αποκλείεται μέσα στο Σαββατοκύριακο να υπάρξει νέα επαφή μεταξύ των δύο πλευρών και γιατί όχι να βρεθεί χρυσή τομή και να γίνει μία ανατροπή που στην αρχή της συζήτησης των δύο μερών, ουδείς είναι αλήθεια ότι περίμενε.


 

 

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.