Header Ads


Βράνιες: «Καμία πρόταση από την ΑΕΚ, o Bράνιες δεν είναι σκυλί!»

Βράνιες: «Καμία πρόταση από την ΑΕΚ, o Bράνιες δεν είναι σκυλί!»


Ο Όγκνιεν Βράνιες σε μια σπάνια εξομολόγηση του, μιλά για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην ΑΕΚ, το παράπονο, την τελευταία του επικοινωνία με την Ένωση και τις σκέψεις του για το μέλλον.



«Η σχέση μου με την ΑΕΚ θα είναι μια σχέση αγάπης μέχρι το τέλος της ζωής μου», είχε τονίσει ο Όγκνιεν Βράνιες την ημέρα που επισημοποιήθηκε η επιστροφή του στην ΑΕΚ με μορφή δανεισμού.

Ο «κομάντο» σχεδόν σε κάθε μεταγραφική περίοδο απασχολεί το ρεπορτάζ της ΑΕΚ, ωστόσο με τα έως τώρα δεδομένα το ενδεχόμενο να θητεύσει για τρίτη φορά στην «Ένωση» φαντάζει απίθανο.

Ο Βράνιες στην τρέχουσα σεζόν έχει καταγράψει μόλις τέσσερις συμμετοχές με τη φανέλα της Άντερλεχτ ενώ δεν υπολογίζεται από τον Βενσάν Κομπανί.

Ο 31χρονος στόπερ της Άντερλεχτ σε μια σπάνια εξομολόγηση του στο gazzetta.gr, αναφέρθηκε στο τριετές συμβόλαιο που επρόκειτο να του προσφέρει η ΑΕΚ το περασμένο καλοκαίρι, χαρακτήρισε ψέματα όσα γράφονται για επαναπροσέγγιση των δύο πλευρών προκειμένου να φορέσει εκ νέου τα κιτρινόμαυρα, ενώ αποκάλυψε από ποια χώρα υπάρχει ενδιαφέρον για να συνεχίσει την καριέρα του αφήνοντας παράλληλα ανοικτό το ενδεχόμενο να ολοκληρώσει την σεζόν στην Άντερλεχτ.

Υπάρχουν πιθανότητες να επιστρέψεις στην ΑΕΚ;

«Κανείς από την ΑΕΚ δεν επικοινώνησε μαζί μου. Θα πρέπει να ρωτήσεις την ΑΕΚ γι' αυτό. Για την ακρίβεια η τελευταία επικοινωνία μας ήταν τον περασμένο Αύγουστο.

Γράφονται πολλά ψέματα και ανακρίβειες για μένα κάθε μέρα. Οι Έλληνες δημοσιογράφοι αναφέρουν πως θα έρθω στην ΑΕΚ εάν ρίξω τις απαιτήσεις μου κάτι που ασφαλώς είναι ψέματα. Δεν μου αρέσει να μου συμπεριφέρονται λες και είμαι σκυλί».

Ισχύει πως τον περασμένο Αύγουστο η ΑΕΚ σου πρότεινε να επιστρέψεις στον σύλλογο προσφέροντας σου πολυετές συμβόλαιο;

«Η πρόταση που μου έγινε τον Αύγουστο ήταν για συμβόλαιο τριών ετών, αλλά το ποσό ήταν υπερβολικά χαμηλό. Δεν ζήτησα κάτι. Ο κόσμος λέει πως ο Βράνιες είναι μαλάκας και τον ενδιαφέρουν μόνο τα λεφτά, όμως αυτό δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Έχω αποδείξει εάν ισχύει αυτό.

Η αλήθεια είναι πως η ΑΕΚ έβαλε χρήματα στα ταμεία της από την μεταγραφή μου στην Άντερλεχτ. Αυτή τη στιγμή όμως έχω ομάδα και το συμβόλαιο μου είναι υψηλό».

Είχες κάποια επαφή με τον Παναγιώτη Κονέ που ανέλαβε το πόστο του αθλητικού διευθυντή στην ΑΕΚ;

«Δεν μου έχει τηλεφωνήσει ο Κονέ. Γνωριζόμαστε ασφαλώς, αφού ήμασταν συμπαίκτες στην ΑΕΚ, αλλά δεν υπάρχει καμιά επικοινωνία».

Υπάρχουν προτάσεις από άλλες ομάδες; Τι σκοπεύεις να πράξεις;

«Υπάρχουν ήδη τέσσερις ομάδες από την Τουρκία που ενδιαφέρονται για την απόκτηση μου. Αγαπώ την ΑΕΚ, αλλά όσα λέγονται για μένα δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Εάν δεν βρω αυτό που θέλω θα μείνω στην Άντερλεχτ. Εύχομαι τα καλύτερα στην ΑΕΚ».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.