Header Ads


Έκρηξη κρουσμάτων, ανακοινώνεται σκληρό lockdown στην Αττική!

Έκρηξη κρουσμάτων, ανακοινώνεται σκληρό lockdown στην Αττική!


Η Αττική δεν γλιτώνει το σκληρό lockdown έστω και για μία εβδομάδα, ειδικά αν επιβεβαιωθεί η πληροφορία του Open για έκρηξη των κρουσμάτων στην ευρύτερη περιοχή.
Πολύ ανησυχητική δείχνει να είναι η κατάσταση σχετικά με την εξάπλωση του κορονοϊού στην Αττική και δύσκολα η περιοχή θα γλιτώσει το σκληρό lockdown, όποια μορφή και αν έχει αυτό.

Ειδικά μάλιστα, αν επιβεβαιωθεί η πληροφορία που μετέδωσε το Open στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεών του.

Εκεί λοιπόν ειπώθηκε πως μέχρι τις 10:00 το πρωί, στην Αττική είχαν καταγραφεί περίπου 300 κρούσματα. Όσα δηλαδή ήταν ολόκληρη την χθεσινή ημέρα.

Κάτι που φυσικά, όπως εύκολα καταλαβαίνει, αυτομάτως σημαίνει συναγερμό στις αρχές.

Σίγουρο το lockdown

Από εκεί και πέρα, όλα δείχνουν οτι η Αττική θα αλλάξει χρώμα στον χάρτη και θα γίνει κόκκινη, με αποτέλεσμα την αυστηροποίηση των μέτρων.

Πλέον το άνοιγμα των γυμνασίων και των λυκείων που είναι προγραμματισμένο για την Δευτέρα είναι στον αέρα (τουλάχιστον στην Αττική), καθώς σε ανάλογες περιπτώσεις σε άλλες περιοχές της χώρας ισχύει η τηλεκπαίδευση.

Όσον αφορά τα καταστήματα πάμε στο click away και στο click in shop, μόνο για ένδυση και υπόδηση, ενώ ερωτηματικό αποτελεί η βραδινή απαγόρευση κυκλοφορίας.

Αν δηλαδή θα μετατεθεί η αφετηρία της στις 18:00 ή αν θα μείνει στις 21:00, καθώς μιλάμε για περιοχή με 5.000.000 κατοίκους. 

Οι οριστικές αποφάσεις, μετά τις εισηγήσεις των λοιμωξιολόγων, θα ανακοινωθούν στην καθιερωμένη ενημέρωση της Παρασκευής.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.