Header Ads


Χιμένεθ: «Θα ήμουν χαρούμενος αν έμεναν Λιβάγια και Ολιβέιρα!»

Χιμένεθ: «Θα ήμουν χαρούμενος αν έμεναν Λιβάγια και Ολιβέιρα!»


Ο Μανόλο Χιμένεθ σε δηλώσεις του τόνισε ότι θα ήταν χαρούμενο αν έμεναν οι Λιβάγια και Ολιβέιρα, οι οποίοι δίνουν το 120% στις προπονήσεις και βάζουν τα πόδια τους στη φωτιά.



ΗΑΕΚ αντιμετωπίζει την Κυριακή (17/1, 21:30) τον Ατρόμητο για την 17η αγωνιστική της Super League Interwetten. Ενόψει του παιχνιδιού ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε στην κάμερα της Nova.

Ο Ισπανός τεχνικός αναφέρθηκε στο ζήτημα των Λιβάγια και Ολιβέιρα, τονίζοντας ότι θα ήταν χαρούμενος να παραμείνουν στην ΑΕΚ. Υποστήριξε μάλιστα ότι δίνουν το 120% στις προπονήσεις και βάζουν τα πόδια τους στη φωτιά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Χιμένεθ:

Για την ανοδική πορεία της ΑΕΚ : "Πιστεύω πως έχουμε βελτιωθεί και τα αποτελέσματα μας έχουν δώσει την απαραίτητη αυτοπεποίθηση. Αλλά το ποδόσφαιρο είναι κάτι που είναι σε συνεχή κίνηση και μέσα σε μία στιγμή μπορείς να πας από το καλό στο κακό. Αυτό που ζητάω είναι μία κανονικότητα και να έχουμε σταθερότητα και να μην έχουμε πάνω-κάτω συνέχεια, έχουμε ανάγκη από σταθερότητα".

Για τα προβλήματα και τους τραυματισμούς: "Αυτό που είναι τρομερό είναι πως τα προβλήματα είναι στις θέσεις που έχουμε τους λιγότερους παίκτες. Είναι αλήθεια πως από τη μέση και μπροστά είμαστε καλά, αλλά στην αμυντική γραμμή έχουμε προβλήματα. Για να διορθωθούν αυτά θα πρέπει να υπάρχει χρόνος και σωστή ζωή γιατί εγώ ζητάω ένταση σε κάθε ματς".

Για τις λύσεις στην άμυνα: "Πρώτα απ' όλα ο Χνιτ δεν είναι στην αποστολή γιατί από τη μέρα που ήρθε είναι συνέχεια τραυματίας και δεν έχει κάνει προπόνηση. Μόλις δύο μέρες κάνει προπόνηση. Για να τον έχω στην ομάδα θα πρέπει να είναι απόλυτα έτοιμος σε όλα όσα ζητάω".

Για τα 100 ματς και το ρεκόρ ως 3ος σε αγώνες ως προπονητής της ΑΕΚ: "Είναι μία τιμή για εμένα να είμαι σε μία ομάδα με τέτοια ιστορία, με τέτοιο και τόσο κόσμο. Πραγματικά το να μπορώ να είμαι εδώ και να δουλεύω στην ΑΕΚ είναι τιμή, όμως σκέφτομαι τα ματς που έρχονται, όπως αυτό που έρχεται την Κυριακή".

Για την απουσία του Νεντελτσιάρου: "Όλοι οι φυσιοθεραπευτές και ο γιατρός δουλεύουν και πιστεύω θα είναι έτοιμος με τον ΠΑΟΚ. Δεν ξέρω όμως αν θα γίνει όντως για εξαρτάται από πολλά πράγματα. Όμως όπως λέω πάντα, σε κάθε ματς ξεκινάμε με 11".

Για το αν έχει κάτι να πει για τον παίκτη που ψάχνει η ΑΕΚ για τα άκρα της άμυνας: "Είμαστε μία μέρα πριν το ματς, έχω ένα ρόστερ που δουλεύω για το ματς και θα ήταν ασέβεια να μιλήσω για κάτι τέτοιο, έχω τους παίκτες που έχω και θα δουλέψουμε με αυτούς για το ματς της Κυριακής".

Για τα συμβόλαια που λήγουν Λιβάγια - Ολιβέιρα: "Έχω ακούσει πολλά και έχω διαβάσει πολλά για τους δύο αυτούς παίκτες. Εγώ μπορώ να σεβαστώ αυτά που μπορεί να σκέφτονται οι δυο τους, αλλά και η ΑΕΚ πρέπει να σκεφτεί το παρόν και το μέλλον της. Καταλαβαίνω και τις δύο πλευρές αλλά σε αυτή την περίπτωση σκέφτομαι το σύνολο της ομάδας.

Είναι δύο καταπληκτικοί παίκτες πραγματικά θα ήμουν χαρούμενος αν έμεναν και από την μέρα που έχω βρεθεί κάνουν προπόνηση με διάθεση όπως τα νεαρά παιδιά που θέλουν να φτάσουν ψηλά. Αν σκέφτονται ότι θέλουν να φύγουν, δεν το δείχνουν σε καμία περίπτωση. Γιατί, βάζουν τα πόδια τους στη φωτιά. Θα ήθελα να δώσω ένα τόνο ηρεμίας στον κόσμο της ΑΕΚ και να πω ότι Ολιβέιρα και Λιβάγια κάνουν προπόνηση στο 120%. Θυμώνουν όταν δεν ξεκινάνε και οι παίκτες και η διοίκηση πρέπει να αποφασίσουν το τι θα γίνει".

Για τον Λάτσι: "Ο Λάτσι έχει δουλέψει πολύ καλά και πολύ δυνατά χρειάστηκε να μπει σε ένα δύσκολο παιχνίδι και μπήκε χωρίς ζέσταμα. Ένας παίκτης με μεγάλη εμπειρία το διαχειρίζεται, ο Λάτσι ο τρόπος που το διαχειρίστηκε έδειξε συμπεριφορά έμπειρου παίκτη. Αλλά η αλήθεια είναι ότι τον βοήθησαν και οι συμπαίκτες του, όλοι δώσανε στήριξη και τα πράγματα πήγαν καλά".

Για τον Ατρόμητο: "Είναι μια δύσκολη ομάδα. Πάντα έχει ένα κίνητρο απέναντι στην ΑΕΚ αυτό που πρέπει να νιώθουμε είναι υπερηφάνεια όταν δίνουμε έξτρα κίνητρο στον αντίπαλο γιατί πάει να πει πως μας υπολογίζουν. Δεν θα είναι εύκολο ματς".
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.