Header Ads


Τέλος ο Χρυσικόπουλος από την ΑΕΚ!

Τέλος ο Χρυσικόπουλος από την ΑΕΚ!


Αποφασίστηκε να λυθεί άμεσα το συμβόλαιο του Χρυσικόπουλου, μένει ο Μόουζες και γίνεται θρίλερ η απόκτηση κόμπο γκαρντ!


Παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελεί ο Λίνος Χρυσικόπουλος.

Με τη Βασίλισσα να αποφασίζει να λύσει άμεσα το συμβόλαιο του παίκτη. Παρότι αποτελεί προσωπική επιλογή του Ηλία Παπαθεοδώρου που τον είχε παίκτη και στην Κηφισιά και τον ΠΑΟΚ και υπήρχε η αισιοδοξία πως σύντομα θα έβρισκε την φόρμα του αποφασίστηκε τελικά να λυθεί το συμβόλαιο του. 

Προφανώς η επιβλητικη παρουσία του Μόουζες στα τελευταία παιχνίδια και ιδίως στη Λευκορωσία όπου χρησιμοποιήθηκε στη θέση δηλαδή στο 4 άλλαξε τον σχεδιασμό της ομάδας και έτσι για να αποκτηθεί κόμπο γκαρντ που κρίνεται απαραίτητος ενόψει των κρίσιμων αγώνων που έρχονται θα πρέπει η ΑΕΚ να απαλλαγεί από άλλον ξένο. 

Η ΑΕΚ συνεχίζει με Μόουζες και Ματσιούλις στη θέση 4 και απομένει να δούμε αν τελικά απομακρυνθεί και ο Λοτζέσκι για να έρθει στη θέση του ο γκαρντ που χρειάζεται απεγνωσμένα η Βασίλισσα και να βρει περισσότερο χρόνο κι ο Ρογκαβόπουλος στο ροτέισον της ομάδας. 

Με την εξέλιξη αυτή αποδεικνύεται απόλυτα λανθασμένη απόφαση η μη επιστροφή του Ντούσαν Σάκοτα το καλοκαίρι παρότι ήταν επιθυμία τόσο του Αγγελόπουλου όσο και του ίδιου του αρχηγού. 
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.