Header Ads


«Έκλεισε» ο Νταντσένκο, έρχεται Ελλάδα!

«Έκλεισε» ο Νταντσένκο, έρχεται Ελλάδα!


Οριστικό deal, έρχεται στην Αθήνα για υπογραφές ο Νταντσένκο!
Η Ούφα συμφώνησε και «σπάει» τον δανεισμό του 26χρονου φουλ μπακ, ο οποίος πετάει για την Ελλάδα προκειμένου να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην ΑΕΚ

 Η Ένωση, με την τελευταία της κίνησης, να επιλέξει τον δρόμο της αγοράς τους ποδοσφαιριστή από την Ρουμπίν Καζάν στην οποία και ανήκει, βρήκε την λύση να «σπάσει» τον δανεισμό που δέσμευε τον 26χρονο φουλ μπακ με την Ούφα.

 Από την στιγμή που ξεπεράστηκε και το συγκεκριμένο εμπόδιο, και με δεδομένο πως προ-υπήρχε συμφωνία τόσο με την Καζάν όσο και με τον ίδιο τον παίκτη, τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους. Και πλέον, ο Νταντσένσκο ταξιδεύει από την Τουρκία για την Αθήνα μέσω άλλης χώρας. Προκειμένου, να υπογράψει το συμβόλαιο του και να παρουσιαστεί από την ΑΕΚ.

Έτσι, η ΑΕΚ κλείνει με τον ιδανικότερο τρόπο την τρύπα στο δεξί άκρο αφού αγοράζει έναν ποδοσφαιριστή που έχει τα χαρακτηριστικά που ήθελε, δηλαδή ένα μπακ επιθετικό, με ανεβάσματα, καλή τεχνική που τον βοηθά να συμμετέχει στην ανάπτυξη και εξαιρετικά χτυπήματα σε σέντρες και μεταβιβάσεις, κάτι το οποίο τον έχει βοηθήσει φέτος να έχει 5 ασίστ σε 15 παιχνίδια με την Ούφα η οποία έκανε τα πάντα για να τον κρατήσει μέχρι την τελευταίας στιγμή.


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.