Header Ads


«Κλείνει στην ΑΕΚ ο Κώτσιρας!»

«Κλείνει στην ΑΕΚ ο Κώτσιρας!»


Μπορεί να είχαν δείξει ενδιαφέρον κι άλλες ελληνικές ομάδες αλλά φαίνεται πως θα έρθει στην ΑΕΚ!


Τα δημοσιεύματα ήταν πολλά τους τελευταίους δύο μήνες αλλά φαίνεται πως ο Γιάννης Κώτσιρας τελικά βρήκε την ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του.

Όπως ανέφερε η σχετική ανακοίνωση, ο Αστέρας Τρίπολης γνωστοποίησε την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Κώτσιρα, ο οποίος είχε υπογράψει συμβόλαιο μέχρι πριν από μερικούς μήνες.

Ο Γιάννης Κώτσιρας, γέννημα θρέμμα του αρκαδικού ποδοσφαίρου, γεννήθηκε στις 16 Δεκεμβρίου 1992 στη Μεγαλόπολη. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στη Δόξα Μεγαλόπολης και στη Φαλαισία, ενώ με τη φανέλα του Παναρκαδικού στη Γ’ Εθνική, σημείωσε 22 γκολ σε 50 αγώνες και ήταν ένας από τους MVP της Football League 2 και στόχος ομάδων της Super League.

Ο Γιάννης Κώτσιρας, ο οποίος αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός αλλά και ως επιτελικός μέσος, επέλεξε τον αριθμό «27» για τη φανέλα του.

«Είναι η αρχή ενός ονείρου ζωής. Νιώθω ευγνώμων για το συμβόλαιο με τον Αστέρα. Θα δώσω τα πάντα για να κερδίσει η ομάδα από μένα όσα περισσότερα γίνεται», είχε τονίσει χαρακτηριστικά στις πρώτες του δηλώσεις.

«Αυτό που κατάφερα εγώ, θέλω να αποτελέσει οδηγό για όλα τα παιδιά που παίζουν ποδόσφαιρο στην Αρκαδία. Ο Αστέρας είναι όνειρο ζωής για πολλά μικρά παιδιά, τα οποία με σκληρή δουλειά και υπομονή μπορούν να καταφέρουν πολλά. Σκύβω το κεφάλι και περιμένω με αγωνία να αποδείξω ότι αξίζω αυτή την ευκαιρία που μου έδωσε η εν λόγω ελληνική ομάδα».

Τώρα λοιπόν, ενώ φαίνεται πως τον ήθελε και ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ, κλείνει στην ΑΕΚ. Ο Γιάννης Κώτσιρας εξάλου, είναι ένα από τα καλύτερα δεξιά μπακ στην Ελλάδα και η ΑΕΚ είναι αποφασισμένη να προχωρήσει στην απόκτηση του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, εδώ και καιρό συζητούν στην Ένωση το όνομα του Γιάννη Κώτσιρα, τον δεξιό μπακ του Αστέρα Τρίπολης που κάνει πολύ καλή και μεστή σεζόν και φέτος. 

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.