Header Ads


«Παγώνει» την περίπτωση Κώτσιρα η ΑΕΚ!

«Παγώνει» την περίπτωση Κώτσιρα η ΑΕΚ!


Επανεξετάζουν τις επιλογές για την θέση του δεξί μπακ στην Ένωση, μετά το νέο στραπάτσο στο ντέρμπι!


Παραμονές του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, προχώρησαν πολύ οι συζητήσεις με τον Αστέρα Τρίπολης για τον Γιάννη Κώτσιρα.

Ουσιαστικά υπήρξε συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, ωστόσο το άμεσο πρόβλημα ήταν η άρνηση του Σταύρου Βασιλαντωνόπουλου, να ακολουθήσει το αντίθετο δρομολόγιο με τον Κώτσιρα.

Οι Αρκάδες δεν έχουν θέμα να διευκολύνουν την μετακίνηση του Κώτσιρα σε μια μεγαλύτερη ομάδα, ωστόσο δίνουν μεγάλη σημασία και στην κάλυψη τους στην θέση που θα αφήσει κενή, καθώς είμαστε εν μέσω συνεχών αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Όπως προκύπτει στην διάρκεια της σημερινής μέρας, τα …απόνερα του – ενός ακόμη- τραγικού για την ΑΕΚ ντέρμπι, έχουν προκαλέσει δεύτερες σκέψεις εντός Ένωσης για το τι πρέπει να γίνει με την συγκεκριμένη κίνηση.

Υπάρχει η δυσκολία από πλευράς Αστέρα, που «καίγεται» για άμεση αντικατάσταση, αλλά υπάρχει και διάθεση της ΑΕΚ πλέον, να επανεξετάσει τον σχεδιασμό της για την θέση του δεξιού μπακ χαφ.
 
Στο μεταξύ, ο Παουλίνιο βγήκε αρνητικός στο τεστ για Covid, που έκανε στην Πορτογαλία κι αναμένεται να επιστρέψει μέσα στα επόμενα 24ωρα στην Αθήνα.

Όμως για τον Πορτογάλο η δεδομένη απόφαση της ΑΕΚ δεν αλλάζει. 

Αυτό που θα προσπαθήσουν στην Ένωση, είναι να βρεθεί άμεσα λύση για να τερματιστεί πρόωρα το συμβόλαιο του, που λήγει κανονικά το καλοκαίρι.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.