Header Ads


Χιμένεθ: «Δεχθήκαμε δύο χαζά γκολ, δεν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα!»

Χιμένεθ: «Δεχθήκαμε δύο χαζά γκολ, δεν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα!»


Σοβαρό πρόβλημα σε ψυχολογία και φυσική κατάσταση έχει εντοπίσει ο Μανόλο Χιμένεθ - Όλα όσα είπε μετά το Ολυμπιακός - ΑΕΚ!



Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA:

«Πρώτα από όλα, είναι ένα αποτέλεσμα που όποιος αγαπάει την ΑΕΚ στεναχωριέται, μπορεί να σε κοροϊδέψει το αποτέλεσμα, δεν αντιπροσωπεύει την εικόνα του αγώνα. Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος από εμάς, στο δεύτερο μπήκαμε καλύτερα όταν αλλάξαμε το σύστημα. Όταν το σκορ ήταν στο 1-0 είχαμε την ευκαιρία να σκοράρουμε αλλά στην επόμενη φάση δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ και κάπου εκεί τελείωσε το παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε πολύ παραπάνω φιλόδοξοι, θα το καταφέρουμε, για αυτό πρέπει να φτιάξουμε την ψυχολογία κάποιων σημαντικών ποδοσφαιριστών».

Τι συνέβη στο πρώτο ημίχρονο; «Πρώτα από όλα μπήκε δυνάτα ο Ολυμπιακός στον αγώνα και πιστεύω πως κάποιοι ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο δεν αισθάνθηκαν άνετα, πρέπει να βελτιωθούμε πολύ σε ψυχολογία και φυσική κατάσταση. Αυτό αν θέλουμε να είμαστε στη δεύτερη γραμμή των ομάδων είναι okay, αν θέλουμε να μαστε τοπ ομάδα πρέπει να ανέβουμε δύο επίπεδα πάνω. Πιστεύω πως με την είσοδο του Γαλανόπουλου μπορέσαμε να ισορροπήσουμε το παιχνίδι, δεχθήκαμε δύο χαζά γκολ, δεν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα».

Πόσο εύκολο είναι να μεταδώσει την αλλαγή ψυχολογίας στην ομάδα ενώ η ΑΕΚ βρίσκεται στο -11: «Είναι δύσκολο, αλλά δεν πήγαμε σήμερα στους 11 βαθμούς, πριν ήμασταν στους 8. Είναι ξεκάθαρο πως μια ομάδα που έχει φιλοδοξίες δεν μπορεί να παίζει τόσο πίσω και για να πιέσεις στο Καραϊσκάκη πρέπει να έχεις γερά πνευμόνια».

Είναι ικανοποιημένος από όσα είδε; «Όσον αφορά το δεύτερο ημίχρονο είμαι ικανοποιημένος, στο πρώτο δεν ήμασταν σε καλό επίπεδο, είναι παράλογα τα γκολ που δεχθήκαμε».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.