Header Ads


«Η ΑΕΚ έκλεισε Γούτα για το καλοκαίρι!»

«Η ΑΕΚ έκλεισε Γούτα για το καλοκαίρι!»


Αποκάλυψη από το «Sport24» - Ο Δημήτρης Γούτας είναι η πρώτη καλοκαιρινή μεταγραφή της ΑΕΚ, ποιο το σκεπτικό!
Η ΑΕΚ και ο Δημήτρης Γούτας ζουν ένα πολύ έντονο φλερτ τις τελευταίες ημέρες που μοιάζει σχεδόν βέβαιο ότι θα οδηγήσει σε σχέση το ερχόμενο καλοκαίρι.



Αναλυτικά το δημοσίευμα της ιστοσελίδας sport24.gr:

Ας ξεκινήσουμε λίγο ανάποδα... Τα όσα θα διαβάσατε, ώστε να μην υπάρχουν και παρερμηνείες, δεν σχετίζονται με τις υποθέσεις των Σωκράτη Παπασταθόπουλου και Όγκνιεν Βράνιες που πάντα θα είναι ανοιχτές για την ΑΕΚ, όσο υπάρχει περιθώριο για συζήτηση. Μάλιστα για τον πρώτο, λέγεται ότι η Ένωση επανήλθε με βελτιωμένη πρόταση, σημαντικά μεγαλύτερη της αρχικής των 500.000 ευρώ, όμως και πάλι δεν βρέθηκε χρυσή τομή. Το θέμα ωστόσο παραμένει ανοιχτό. Και δεδομένα η Ένωση θα αποκτήσει στόπερ με ηγετικά χαρακτηριστικά για να αντικαταστήσει τον Τσιγκρίνσκι το καλοκαίρι.

Ο Δημήτρης Γούτας του Ατρόμητου, δεν είναι τέτοια περίπτωση. Είναι μια πολύ πιθανή (σύμφωνα με κάποιες πηγές ήδη κλεισμένη!) καλοκαιρινή προσθήκη με σκοπό την ενίσχυση της γραμμής των στόπερ και πάντα με το σκεπτικό ότι ο Νασίμ Χνιντ είναι πλέον ο τελευταίος τροχός της αμάξης καθώς πιο πιθανό είναι κάποια στιγμή να αποχωρήσει παρά να παίξει, αφού δεν πήρε ευκαιρία ούτε χθες απέναντι στον Απόλλωνα για το Κύπελλο και με τους Τσιγκρίνσκι, Νεντελτσιάρου να βρίσκονται εκτός μάχης.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του SPORT24, η ΑΕΚ και η πλευρά του Γούτα ο οποίος εκπροσωπείται από τον ατζέντη Γιάννη Γλύκο, έχουν συζητήσει το ενδεχόμενο συνεργασίας τους το ερχόμενο καλοκαίρι. Άλλες πηγές κάνουν λόγο για οριστική συμφωνία, κάτι που ασφαλώς (και αυτό πρέπει να το επισημάνουμε) θα προκύψει απολύτως νομότυπα καθώς ο παίκτης έχει μπει στο τελευταίο εξάμηνο της συνεργασίας του με την ομάδα του Περιστερίου, άρα έχει αποκτήσει και το δικαίωμα διαπραγμάτευσης με άλλους συλλόγους. Όπως επί παραδείγματι το ίδιο δικαίωμα έχουν να πράξουν εφόσον το επιθυμούν, οι Μάρκο Λιβάγια και Νέλσον Ολιβέιρα.

ΤΟΝ ΗΘΕΛΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2015
Ο Γούτας ήταν ο σκόρερ της νίκης του Ατρόμητου επί της ΑΕΚ, στο 1-0 υπέρ των γηπεδούχων, στις 4 του περασμένου Οκτώβρη, στο Περιστέρι. Αυτό ωστόσο δεν συνεπάγεται ότι μπήκε τότε στο στόχαστρο των ανθρώπων της ομάδας, που ούτως ή άλλως τον ήθελαν από το καλοκαίρι του 2015, όταν από την Ξάνθη πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό.

Με τον Γούτα η Ένωση άρχισε να ασχολείται όταν διαπιστώθηκε ότι δεν εξελίσσεται όπως θα περίμενε η σχέση της με τον Χνιντ.

Στα 26 χρόνια του, ο Γούτας κουβαλά ήδη στις πλάτες του 225 επίσημα ματς, έχοντας σκοράρει 15 φορές. Στον Ολυμπιακό δεν αγωνίστηκε ποτέ, καθώς ακολούθησαν οι δανεισμοί του σε Ξάνθη και Κόρτρικ ενώ ακολούθως έπαιξε στην επίσης βελγική Σεντ Τρούιντεν και στην πολωνική Λεχ Πόζναν.

Με τη φανέλα του Ατρόμητου έχει ήδη «γράψει» 55 συμμετοχές με 4 γκολ και θεωρείται ένα από τα πλέον βασικά στελέχη του συνόλου που παρατάσσει ο Νταμίρ Κάναντι.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.