Header Ads


Χιμένεθ: «Ήμασταν κοντά σε έναν αμυντικό αλλά χάλασε, δουλεύει πολύ ο Κονέ!»

Χιμένεθ: «Ήμασταν κοντά σε έναν αμυντικό αλλά χάλασε, δουλεύει πολύ ο Κονέ!»


Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε για Λιβάγια, για ΠΑΟΚ αλλά και για την μεταγραφική ενίσχυση της ΑΕΚ βγάζοντας ειδήσεις!

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA:

Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: «Χάσαμε λόγω των χαμένων ευκαιριών, δύο βαθμούς κόντρα σε μια καλή ομάδα. Το πως αισθάνθηκα εγώ, ήταν το ίδιο για το πως αισθάνθηκαν οι ποδοσφαιριστές μου, όλοι ήταν στενοχωρημένοι, κανείς δεν γιόρτασε μια ισοπαλία απέναντι στον ΠΑΟΚ. Είναι αλήθεια πως δεχθήκαμε δύο γκολ από δύο δικά μας λάθη, μπορούμε να τα διορθώθουμε, είναι θετικά ότι η ομάδα έδειξε θέληση να παίξει καλό ποδόσφαιρο».

Για την πρόοδο της ΑΕΚ μετά την επιστροφή του: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος σε σχέση με την συμπεριφορά όλων των ποδοσφαιριστών, οι απαιτήσεις μου είναι μεγάλες και η αλήθεια είναι πως οι ποδοσφαιριστές μου ανταποκρίνονται όταν απαιτώ να κάνουν πράγματα. Αυτό που συμβαίνει όμως λόγω της μεγάλης έντασης μέσα στο παιχνίδι είναι να έχουν ενοχλήσεις οι ποδοσφαιριστές, να έχουμε απουσίες λόγω τραυματισμών, αλλά αν θέλουμε να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλω εγώ την ΑΕΚ αυτό είναι αναγκαστικό και τους το έχω πει. Εκτός από την δική μου δουλειά, είναι εξίσου σημαντική η δουλειά των ποδοσφαιριστών όπως και η δουλειά όσων ασχολούνται με την φυσική κατάσταση και του ιατρικού προσωπικού. Εγώ αυτό που κάνω εγώ είναι να δείχνω τον σωστό δρόμο αλλά οι ποδοσφαιριστές είναι αυτοί που το κάνουν πράξη».

Για τον Μάρκο Λιβάγια: «Εγώ πρώτα από όλα δεν θα πω κάτι διαφορετικό από αυτό που έχω πει στο παρελθόν. Εγώ πιστεύω και αισθάνομαι πως ο Λιβάγια είναι καλός ποδοσφαιριστής, είναι ένας στρατιώτης που κάνει όσα του ζητάω. Εγώ αυτή τη στιγμή μέχρι να γίνει ξεκάθαρη η θέση της διοίκησης γιατί μόλις ήρθα στα Σπάτα από το σπίτι μου, εγώ σκέφτομαι μόνο την ομάδα. Αυτό που πρέπει να κάνω είναι να διαχειριστώ 26 διαφορετικές προσωπικότητες μέσα στα αποδυτήρια και αυτό που θα κάνω είναι να σκεφτώ το καλό της ΑΕΚ και ας κάνω κάποια λάθη ορισμένες φορές».

Για το αν θα υπολογίζει τον Λιβάγια ως το τέλος της σεζόν: «Για την ώρα δεν έχω κάποια επίσημη ενημέρωση, αλλά εγώ αυτό που θέλω να ξεκαθαρίσω είναι πως πάντα θα σέβομαι την απόφαση της διοίκησης για το μέλλον της ΑΕΚ, όσο μπορώ να υπολογίζω σε όλους τους ποδοσφαιριστές θα βγάζω την καλύτερη δυνατή ομάδα και από την στιγμή που θα μπορεί να προκύψουν κάποιοι ποδοσφαιριστές που δεν θα υπολογίζονται θα πρέπει να βρω άλλες επιλογές».

Για τον Ζίγκα Λάτσι: «Ο Λάτσι έχει τα προσόντα και είναι και νεαρός για να χει πρόοδο, θα έπρεπε να δείξω γενναιότητα για να τον βάλω όπως έκανα με Γαλανόπουλο και πριν πολλά χρόνια με τον Μανωλά. Με τα προσόντα που έχει πιστεύω πως μπορεί να έχει μεγάλο μέλλον αλλά και ο ίδιος πρέπει να έχει την διάθεση να δουλέψει και να βοηθήσει την ομάδα».

Για τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Ένα παιχνίδι που δεν πρέπει να δείξουμε πως είναι όλα εύκολα. Τα Γιάννινα έχουν πολύ καλό χειρισμό της μπάλας, ο τρόπος που παίζουν είναι να βάζουν πολλούς ποδοσφαιριστές της επίθεσης, πρέπει να μαστε στο 100%. Δεν θέλω να θεωρηθεί τίποτα δεδομένο, δεν είναι κάτι εύκολο, όλοι οι βαθμοί έχουν την ίδια σημασία είτε παίζεις μέσα στην Τούμπα είτε στο ΟΑΚΑ είτε οπουδήποτε».

Για την μεταγραφική ενίσχυση της ΑΕΚ: «Ξέρω πως δουλεύει πολύ ο τεχνικός διευθυντής, υπήρξαν κάποιοι ποδοσφαιριστές που δεν μπόρεσαν να έρθουν για οικονομικούς λόγους, ήμασταν κοντά σε έναν αμυντικό άλλα δεν μπόρεσε να έρθει, δουλεύει ακόμη μια περίπτωση αλλά δεν ξέρω αν είναι αρκετός ο χρόνος για να φτάσουμε σε μια συμφωνία. Ελπίζουμε να έχουμε μια μεταγραφή, αυτός που θα έρθει πρέπει να είναι καλύτερος, όχι να κάνουμε απλά μια μεταγραφή. Έχω καλούς ποδοσφαιριστές, έχω εμπιστοσύνη σε αυτούς και δεν έχω πρόβλημα να συνεχίσω με αυτούς».

Για το αν εννοεί την περίπτωση του Νταντσένκο: «Έχω φυσικά τις πληροφορίες μου από τον τεχνικό διευθυντή, μιλάω γενικά αλλά εγώ όταν μου ζητηθεί να μιλήσω για συγκεκριμένους παίκτες στη θέση του δεξί μπακ για παράδειγμα έχω τον Μιχάλη Μπακάκη και τον Ραντόνια».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.