Header Ads


Λάτσι: «Ο Τσιγκρίνσκι ήταν ο πρώτος που μου έστειλε μήνυμα μετά το παιχνίδι με τον Άρη»

Λάτσι: «Ο Τσιγκρίνσκι ήταν ο πρώτος που μου έστειλε μήνυμα μετά το παιχνίδι με τον Άρη»


Για το μήνυμα που έλαβε από τον Ντιμίτρο Τσιγκρίνσκι μετά το ματς με τον Άρη, μίλησε ο Ζίγκα Λάτσι.


Ο νεαρός στόπερ της Ένωσης αναφέρθηκε στο sms του Ουκρανού συμπαίκτη του, για τις επιπλέον προπονήσεις που κάνει, αλλά και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην αρχή στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη NOVA:

Για τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι: «Ο Τσιγκρίνσκι ήταν ο πρώτος που επικοινώνησε μαζί μου μετά τον Άρη. Μου έστειλε sms. Οχι μόνο αυτός αλλά και ο Νεντελτσεάρου και όλα τα υπόλοιπα παιδιά είναι κοντά μου. Ειμαστε καλά».

Για το τι έλεγε το μήνυμα του Τσιγκρίνσκι: «Ηταν κάτι προσωπικό. Μου έδωσε συγχαρητήρια και μου είπε πως πρέπει να συνεχίσω έτσι. Προσωπικά γνωρίζω ότι έχω πολλά περιθώρια βελτίωσης και πρέπει να δουλέψω για να φτάσω εκεί που θέλω. Σε γενικές γραμμές ήταν ένα συγχαρητήριο μήνυμα που έλεγε ότι πρέπει να συνεχίσω έτσι».

Για τις έξτρα προπονήσεις: «Είναι αλήθεια ότι έχω δουλέψει αρκετά. Εκανα κάποιες έξτρα προπονήσεις. Είναι το μόνο σωστό μονοπάτι. Οπως είπα έχω πολλά πράγματα να κάνω ώστε να βελτιωθώ. Ακόμα και τώρα συνεχίζω να κάνω μια έξτρα δουλειά γιατί νομίζω ότι είναι ο σωστός δρόμος και θα με βοηθήσει για το μέλλον».

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στις πρώτες του ημέρες στην ΑΕΚ, στην οποία ήρθε σε ηλικία 17,5 ετών: «Ηταν δύσκολο να αφήσω την οικογένειά μου, τους γονείς μου και τον αδερφό μου. Αλλά στην ΑΕΚ με υποδέχθηκαν φανταστικά, ένιωσα πως είχα μια νέα οικογένεια που με αγκάλιασε».

Τέλος, ο Ζίγκα Λάτσι αναφέρθηκε στο ποιος ήταν ο πρώτος από την οικογένειά του που επικοινώνησε μαζί του μετά το ματς με τον Αρη: «Ηταν όλοι μαζί. Ο πατέρας μου, η μητέρα μου και ο αδερφός μου. Βλέπανε το παιχνίδι. Οπότε όλοι μαζί μόλις τελείωσε το παιχνίδι με πήραν τηλέφωνο για να μου δώσουν συγχαρητήρια και να μιλήσουμε»

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.