Header Ads


Νέα δήλωση Λιβάγια: «Φεύγω από την ΑΕΚ γιατί...»

Νέα δήλωση Λιβάγια: «Φεύγω από την ΑΕΚ γιατί...»


Συνέντευξη σε κροατικό ΜΜΕ έδωσε ο Μάρκο Λιβάγια μετά την είδηση πως φεύγει από την ΑΕΚ!
Ο Μάρκο Λιβάγια δεν έφτασε σε συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου του με την ΑΕΚ.

Ο Κροάτης επιθετικός αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την Ενωση και ήδη αρκετές ομάδες θέλουν να τον κάνουν δικό του.
 
Όσα δήλωσε ο Λιβάγια:

«Το μόνο νέο είναι ότι έχω ενημερώσει επίσημα την ΑΕΚ ότι δεν θα παρατείνω το συμβόλαιό μου, το οποίο λήγει το καλοκαίρι. Δεν πρόκειται για οικονομικούς λόγους, απλά, μετά από τέσσερα χρόνια ήθελα νέες προκλήσεις και αυτός είναι ο μόνος λόγος που δεν θα φοράω πια τη φανέλα της ΑΕΚ και σκοπεύω να αλλάξω περιβάλλον.

Ο σύλλογος μου είπε ότι σέβονται την απόφασή μου και ότι δεν θα μου προκαλέσουν προβλήματα, ελπίζω ότι θα συμβεί. Θα δούμε πώς θα πάνε τα πράγματα».

Ενώ όταν ερωτήθηκε για το εάν θα επιστρέψει στο Σπλιτ δήλωσε: «Αυτή η πιθανότητα είναι ελάχιστη, ειλικρινά, δεν θα το αναφέρω ακόμη και αν οι οπαδοί δεν ήλπιζαν, γιατί στο τέλος θα απογοητευτούν. Έχω πει πολλές φορές ότι η μεγάλη μου επιθυμία είναι μια μέρα να επιστρέψω και να παίξω μια σεζόν για τον Χάιντουκ και να κερδίσω τρόπαια, αλλά ρεαλιστικά, δεν είμαι ακόμη αρκετά μεγάλος για να επιστρέψω και η Χάιντουκ δεν αγωνίζεται προς το παρόν για τρόπαια».

Το «24sata.hr» προσθέτει πως οι πιθανότητες είναι ελάχιστες, ενώ τονίζει πως ακόμη και εάν ο Λιβάγια θέλει να επιστρέψει στην ομάδα δεν εξαρτάται από αυτόν, αλλά από την ΑΕΚ, καθώς έως το καλοκαίρι θα πρέπει να βρίσκεται στην Αθήνα.

Ουσιαστικά το ΜΜΕ τονίζει πως εάν τον θέλει η κροατική ομάδα θα πρέπει να πληρώσει την ΑΕΚ, κάτι το οποίο δεν φαίνεται εύκολο, εξαιτίας των οικονομικών δυσκολιών που υπάρχουν στην Χάιντουκ.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.