Header Ads


Χιμένεθ: «Η νίκη είναι δίκαιη, με πονάει που δεχθήκαμε γκολ!»

Χιμένεθ: «Η νίκη είναι δίκαιη, με πονάει που δεχθήκαμε γκολ!»


Όλα όσα είπε ο Μανόλο Χιμένεθ στη NOVA μετά το τέλος του ΑΕΚ - Ατρόμητος!



Αναλυτικά:

Για τις...ασκήσεις του με τον Σιμόες: «Νομίζω πως στο πρώτο ημίχρονο μας δημιούργησε υπεραριθμία στον άξονα κάτι που ήταν έκπληξη για εμάς, το κλειδί ήταν οι κινήσεις του Γκάλο, στο ημίχρονο μιλήσαμε και βελτιωθήκαμε πολύ. Η νίκη είναι δίκαιη, με πονάει που δεχθήκαμε γκολ, ο Ατρόμητος δεν έκανε σουτ, μόνο στο πέναλτι.

Με τον Σιμόες αυτό λέγαμε, πως μπορούμε να δώσουμε λύση στα προβλήματα που μας δημιούργησαν οι μέσοι του Ατρομήτου. Στην ουσία ο Ατρόμητος είχε 3 κεντρώους στο κέντρο και οι δύο εξτρέμ που συγκλίναν, ουσιαστικά έπαιζαν με 5 στο κέντρο. Ο προπονητής του Ατρομήτου έστησε πολύ καλά την ομάδα κυρίως στο πρώτο ημίχρονο και αυτό που έλεγα στον Αντρέ ήταν ότι το έβλεπαν και μπορούσαν να το έχουν διορθώσει και οι ίδιοι».

Τι άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο: «Είναι και αυτό που είπαμε και πριν, συζητήσαμε τα πράγματα στο ημίχρονο, διορθώσαμε όλα όσα κάναμε λάθος, ο Ατρόμητος είχε καλή κυκλοφορία αλλά πρέπει να επαναλάβω πως δεν είχε ούτε μια τελική, διορθώσαμε όσα έπρεπε και μάλιστα θα μπορούσαμε να είχαμε μεγάλυτερο εύρος στη νίκη μας».

Για την δουλειά των Λιβάγια - Ολιβέιρα: «Η αλήθεια είναι ότι δουλεύουν πολύ καλά και ο Νέλσον και ο Μάρκο αλλά όχι μόνο εκείνοι και ο Καρίμ και ο Πέτρος και όλοι, όταν έχεις τόση ποιότητα μπροστά θα βγει στο γήπεδο και βοηθάει και τους αμυντικούς όπως και ο Λάτσι, ένα παιδί 17 χρονών να κάνει τέτοιες εμφανίσεις».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.