Header Ads


Χιμένεθ: «Ήταν όλοι διαλυμένοι πριν έρθω, για μένα είναι οι καλύτεροι!»

Χιμένεθ: «Ήταν όλοι διαλυμένοι πριν έρθω, για μένα είναι οι καλύτεροι!»


Όλα όσα είπε ο Μανόλο Χιμένεθ μετά τη νίκη της ΑΕΚ με 0-2 επί του ΟΦΗ στην Κρήτη!

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA:

Για την αντίδραση της ΑΕΚ μετά την ήττα επί του ΠΑΣ: «Όσο περπατούσα για να έρθω μιλήσω, σκεφτόμουν πως αν είχαμε μπει φυσιολογικά με τον ΠΑΣ δεν θα είχαμε χάσει, για αυτό ήμουν στεναχωρημένος. Αυτό που έγινε σήμερα στον ΟΦΗ, μας βοήθησε. Αυτό που προσπάθησα να κάνω είναι να βγάλω από το μυαλό των παικτών οτιδήποτε δεν έχει να κάνει με ποδόσφαιρο, όλοι μου ζητούν να βοηθήσω την ομάδα ψυχολογικά, αλλά είναι δύσκολο να τονώσεις μια ομάδα ψυχολογικά, ενώ όλοι ήταν διαλυμένοι πριν έρθω, όλοι έχουν αμφιβολίες, προβλήματα, όλοι συζητάνε με πράγματα που δεν έχουν να κάνουν με ποδόσφαιρο. Αυτοί είναι οι ποδοσφαιριστές που έχουμε τώρα, για εμένα είναι οι καλύτεροι, πρέπει να τους προστατεύσουμε, το καλοκαίρι θα έχει...τεστ».

Στη συνέχεια τόνισε: «Σε μια δύσκολη έδρα με έναν καλό αντίπαλο σε ένα μικρό σε διαστάσεις γήπεδο, που οι αποστάσεις είναι πολύ μικρές, κάναμε πολύ δουλειά, βγάζαμε σωστά την μπάλα στην επίθεση, όσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο είχαμε αρκετές ευκαιρίες να σκοράρουμε και αν θυμάμαι καλά δεν είχαμε κάποια ευκαιρία από τον ΟΦΗ για να σκοράρει».

Για το αν ήταν κλειδί το γκολ του Σακχοφ ή του Τάνκοβιτς: «Το σίγουρο είναι πως με το δεύτερο γκολ έρχεται ηρεμία, βάλαμε το πρώτο με τον Σάκχοφ μπήκαμε με ηρεμία στο ημίχρονο στο οποίο τονίσαμε πως ο αγώνας ξεκινάει ξανά με 0-0 και έτσι μπήκαμε σωστά στο δεύτερο. είναι πολύ σημαντικό να σκοράρουμε από την δεύτερη γραμμή, χάρη στη σωστή δουλειά των επιθετικών, ούτε ο Καρίμ ούτε ο Ολιβέιρα σκόραραν, αλλά βοήθησαν να έχουμε γκολ από την δεύτερη γραμμή του κέντρου».

Για τον Νταντσένκο: «Αυτό που θέλω είναι να προσαρμοστεί στην ομάδα το συντομότερο δυνατό, αυτό που ελπίζουμε είναι να είναι ένας ποδοσφαιριστής που θα μπορεί να βοηθήσει, να του δώσουμε χρόνο δεν μιλάει Ελληνικά, δεν μιλάει Αγγλικά να τον βοηθήσουμε να προσαρμοστεί».

Για τον Ραντόνια: «Θα ήθελα να κάνω μια παρατήρηση, θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη που δεν έβαλα τον Ραντόνια, αλλά είναι πολλοί οι νεαροί ποδοσφαιριστές με΄σα στην ομάδα, σκέφτηκα πως ο Γαλανόπουλος επειδή είναι σε τοπ κατάσταση μπορεί να μας βοηθήσει σε οποιαδήποτε θέση. Ο Ραντόνια έχει όλο το μέλλον μπροστά του».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.