Header Ads


Ο Λιβάγια ψάχτηκε στην Ασία για πρόταση!

Ο Λιβάγια ψάχτηκε στην Ασία για πρόταση!


Τι συμβόλαιο ζητούσε από ομάδες σε Κατάρ, Σαουδική Αραβία και Κίνα - Τι συμβόλαιο ζητάει από ομάδες της Τουρκίας!
Ο Mάρκο Λιβάγια ψάχτηκε σε Κατάρ, Σαουδική Αραβία και Κίνα το καλοκαίρι, αλλά και τώρα τον Γενάρη.

Ο Μάρκο Λιβάγια, ουσιαστικά, αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ. Οι συζητήσεις των δύο πλευρών και οι προσπάθειες των κιτρινόμαυρων έπεσαν στο... κενό, ο Κροάτης απέρριψε την πρόταση των ανθρώπων της ΑΕΚ και η θητεία του στην ομάδα θα ολοκληρωθεί και τυπικά στις 30 Ιουνίου όταν τελειώνει το συμβόλαιό του. Εκτός και αν πωληθεί νωρίτερα, κάτι που φαντάζει δύσκολο αλλά όχι απίθανο.

Και αυτό διότι οι πληροφορίες του bwinΣΠΟΡ FM αναφέρουν πως ο Μάρκο Λιβάγια ψάχτηκε και μάλιστα πολύ για να βρει μια πρόταση που θα του έφερνε σχεδόν... πενταπλάσια έσοδα από αυτά που είχε μέχρι τώρα στην ΑΕΚ! Συγκεκριμένα, ο Κροάτης και ο ατζέντης του ψάχτηκαν πολύ στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο αλλά και σε αυτή του Ιανουαρίου στην Ασία και... στοχευμένα σε κάποιες χώρες οι οποίες μοιράζουν τα χρήματα με το τσουβάλι.

Έγινε προσέγγιση σε ομάδες στο Κατάρ και στη Σαουδική Αραβία, ενώ υπήρξε και... ψακτική στην Κίνα. Ενδιαφερόμενοι υπήρξαν αρκετοί, αλλά όχι για πολύ ώρα. Αφού οι απαιτήσεις του Κροάτη φορ ήταν πολύ μεγάλες και άγγιζαν τα 3 εκατ. ευρώ! Ο Λιβάγια έψαξε να βρει ένα συμβόλαιο... ζωής, να πενταπλασιάσει σχεδόν τα χρήματα που έπαιρνε στην ΑΕΚ αλλά δεν κατάφερε να βρει καμία ομάδα που θα τον ικανοποιούσε.

Κάπως έτσι, το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων ατόνισε γρήγορα, όπως είχε συμβεί και με τουρκικούς συλλόγους νωρίτερα που ζητούσε 2 με 2,2 εκατ. ευρώ και δεν ήταν δυνατό να ικανοποιηθεί οικονομικά. Παραμένει άγνωστο εάν ο ίδιος, ο ατζέντης του ή και κάποιος... μεσάζοντας θα βρει κάτι στην Ασία τις ερχόμενες ημέρες, αν ο Λιβάγια θα αποχωρήσει για εκεί και αν η ΑΕΚ λάβει ένα ποσό που θα την ικανοποιήσει.

Για το Κατάρ δεν έχει μεγάλο χρονικό διάστημα ακόμη, αφού η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται σε τρεις ημέρες. Αλλά στην Σαουδική Αραβία η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται στις 7 Φεβρουαρίου και στην Κίνα στις 26 του ίδιου μήνα!

ΥΓ Ο Λιβάγια, πάντως, στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του είχε πει πως δεν φεύγει από την ΑΕΚ για τα χρήματα, αλλά γιατί ψάχνει μια νέα πρόκληση. Αν είναι οι ομάδες της Ασίας νέα πρόκληση για την καριέρα του, ο ίδιος το ξέρει μόνο... Ο ατζέντης του, πάντως, που τυχαίνει να είναι ο ίδιος με τον σπουδαίο φορ της Χόφενχαϊμ, Αντρέι Κράμαριτς, δεν έχει καταφέρει να βρει κάτι στην Bundesliga παρότι θα το ήθελε πολύ, ενώ και στην Ιταλία χτύπησε πολλές πόρτες με μικρή... ανταπόκριση.

ΥΓ2. Η ΑΕΚ ψάχνεται εδώ και καιρό για τερματοφύλακα, όχι μόνο τις τελευταίες ημέρες. Και με τον Ριμπέιρο της Σπόρτινγκ ψάχτηκε αλλά ο ίδιος δεν ήθελε να έρθει στη χώρα μας, ενώ υπήρχαν επαφές και με τον Αλιρεζά Μπεϊρανβάντ της Αντβέρπ. Μάλιστα, ο Ιρανός... ψηνόταν να έρθει στην Ελλάδα και στην ΑΕΚ πιθανότατα ως δανεικός, αλλά η Αντβέρπ αποφάσισε να τον διατηρήσει στο ρόστερ της διότι τραυματίστηκε ο πρώτος τερματοφύλακας, Ζαν Μπουντέζ.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.