Header Ads


«Τελειωμένη» η μεταγραφή του Νταντσένκο, ανακοινώνεται αύριο!

«Τελειωμένη» η μεταγραφή του Νταντσένκο, ανακοινώνεται αύριο!


Τα τυπικά απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Όλεγκ Νταντσένσκο στην ΑΕΚ - Την Κυριακή (31/1) θα έχουν ολοκληρωθεί και επισήμως το deal της Ένωσης με την Ούφα για τον 26χρονο Ουκρανό δεξιό μπακ.
Η Ούφα έδωσε τα χέρια με τη Ρουμπίν Καζάν για τη διακοπή του δανεισμού του Όλεγκ Νταντσένσκο, στάλθηκε στην ΑΕΚ το χαρτί της συμφωνίας κι έτσι μένουν πια τα τυπικά ώστε ο 26χρονος Ουκρανός δεξιό μπακ να φορέσει τη φανέλα της Ένωσης.

Σήμερα από το πρωί, στην ΠΑΕ τρέχουν την υπόθεσή του η οποία προχωράει ομαλά και μάλιστα, φαίνεται πως έχει ξεπεραστεί και το βασικό εμπόδιο το οποίο καθυστερούσε την μεταγραφή.

Ποιο ήταν αυτό; Η συμφωνία της UFA με τη Ρούμπιν Καζάν για την αποδέσμευση του ποδοσφαιριστή, κάτι καθυστέρησε όλο αυτό το διάστημα την ΑΕΚ. Αυτή βρίσκεται πλέον στα χέρια των κιτρινόμαυρων -και- εγγράφως και όλα προχωρούν ταχύτατα.

Φέτος ο Νταντσένκο έχει κάνει 15 συμμετοχές με την Ούφα, ενώ έχει μοιράσει έξι ασίστ. Έχει υπάρξει διεθνής με την Ουκρανία U21 και στο παρελθόν έχει περάσει από Dynamo Khmelnytskyi, Chornomorets Shakhtar Donetsk, Anzhi Makhachkala και Enisey Krasnoyarsk.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.