Header Ads


Χιμένεθ: «Δεν γεννήθηκα αλλά θα πεθάνω ως οπαδός της ΑΕΚ»

Χιμένεθ: «Δεν γεννήθηκα αλλά θα πεθάνω ως οπαδός της ΑΕΚ»


Ο Μανόλο Χιμένεθ ήταν απολαυστικός στις δηλώσεις του μετά το Άρης - ΑΕΚ!



Αναλυτικά:

«Η ομάδα είχε μια σημαντική νίκη σήμερα, απέναντι σε δύσκολη ομάδα, αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να βελτιωνόμαστε στην άμυνα».

Για τον τραυματισμό Νέντε και την είσοδο Λάτσι: «Είναι ένα παιδί που έχει προσόντα, πρέπει να συνεχίσει την δουλειά για να βελτιωθεί πολύ, με όλες τις απουσίες με Τσιγκρίνσκι, Νεντελτσιάρου έξω, έκαναν πολύ καλό παιχνίδι Σβάρνας και Λάτσι.

Για το αν έχει ποιότητα η ΑΕΚ: «Η ομάδα φυσικά έχει ποιότητα, η ΑΕΚ δεν είχε αυτοπεποίθηση, τώρα αποκτάμε ξανά αυτοπεποίθηση».

Για τις δηλώσεις του βοηθού του Μάντζιου ότι ο Άρης έχει πληρέστερο ρόστερ: «Σέβομαι την άποψή του, αλλά δεν συμφωνώ μαζί του, δεν πρέπει οι προπονητές να βάζουν φωτιά στους αγώνες. Τον ευχαριστώ γιατί έδωσε κίνητρο στους παίκτες μου».

Για το τι έγινε την στιγμή της αλλαγής: «Ζητήσαμε να κάνουμε δύο αλλαγές, ο διαιτητής έκανε λάθος, έδωσε την μία, το παράδεχθηκε και επειδή δεν θέλαμε να δημιουργήσουμε θέμα κάναμε μόνο την μία».

Για τους 100 αγώνες στον πάγκο της ΑΕΚ: «Ήμουν νέος τότε, η αλήθεια είναι ότι στη ζωή βρίσκεις συνέχεια εκπλήξεις, συμπληρώνονται 100 αγώνες στο γήπεδο που ξεκίνησαν όλα, πάλι με νίκη».

Κλείνοντας τόνισε: «Συνέχεια το λέω, δεν γεννήθηκα ΑΕΚ, αλλά θα πεθάνω ως οπαδός της ΑΕΚ και της Σεβίλλης»
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.