Header Ads


Χιμένεθ: «Είμαι πολύ θυμωμένος, εκτός γηπέδου Τάνκοβιτς - Γκαρσία!»

Χιμένεθ: «Είμαι πολύ θυμωμένος, εκτός γηπέδου Τάνκοβιτς - Γκαρσία!»


Όλα όσα είπε ο Μανόλο Χιμένεθ μετά την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα με 0-2 στο ΟΑΚΑ!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μανόλο Χιμένεθ στη NOVA

«Πρώτα από όλα συγχαρητήρια στον ΠΑΣ, δίκαιη η νίκη τους, γιατί μπήκαν από το πρώτο ημίχρονο δυνατά, χαρίσαμε ένα ημίχρονο. Είμαι πάρα πολύ θυμωμένος, γιατί παρόλο που δεν μπήκαμε καλά ένα παράλογο πέναλτι μας έβαλε πίσω στο σκορ και βρεθήκαμε να χάνουμε. Από εκεί και πέρα ήμασταν μια ομάδα που δεν είχαμε σχέση με αυτό που ήμασταν στο Β' ημίχρονο, περισσότερο με τα δικά μας λάθη. 

Αυτό που κάναμε στο Β' Ημίχρονο ήταν να χρησιμοποιήσουμε ότι πιο επιθετικό στοιχείο είχαμε στον πάγκο για να το γυρίσουμε αλλά αυτό σημαίνει ό,τι παίρνεις και ρίσκα. Πιστεύω χρειάστηκε να ρισκάρουμε υπερβολικά γιατί δεν παίξαμε στο πρώτο».

Για την κακή κυκλοφορία της ΑΕΚ στο Α' Ημίχρονο: «Δεν ήταν εντός γηπέδου Τάνκοβιτς, Γκαρσία γιατί δεν πέρασαν ούτε έναν παίκτη. Αν χρησιμοποιούμε έναν εξτρέμ είναι για να κάνουν ότι έκανε ο Γκαρσία στην Τούμπα, αυτό δεν το έκανε κανείς τους».

Για το αν είναι πισωγύρισμα και πως εξηγείται: «Πρέπει να σκέφτονται όλοι στην ομάδα πως δεν είμαστε τίποτα, αν δεν το δείξουμε μέσα στο γήπεδο».

Για το αν υποτίμησαν οι παίκτες της ΑΕΚ τον αγώνα: «Φοράμε μια φανέλα μιας ομάδας πρέπει να παίζουμε ένα παιχνίδι κάθε τρεις ημέρες όπως καθορίζεται από το πρόγραμμα, έχει βάρος η φανέλα της ΑΕΚ, δεν είναι να παίζεις μια καλά και μια όχι. Η ΑΕΚ πρέπει να παίζει για να κερδίζει».

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.