Header Ads


Ο Άρης απειλούσε με ένσταση αν γίνει η αλλαγή!

Ο Άρης απειλούσε με ένσταση αν γίνει η αλλαγή!


Απίστευτα πράγματα στο Χαριλάου με μια τραγελαφική συνεννόηση Μπέμπεκ-Τζήλου να στερεί από την ΑΕΚ το δικαίωμα της πέμπτης αλλαγής.



Όλα ξεκίνησαν στο 75’, όπου ο Χιμένεθ είχε έτοιμος να περάσουν μαζί στο γήπεδο Σάκχοφ-Ολιβέιρα.

Ο Ουκρανός πέρασε αντί του Γκαρσία και ενώ περίνενε και ο Νέλσον να μπει στο ματς, η τραγελαφική συνεννόηση του Κροάτη διαιτητή με τον 4ο Τζήλο στέρησαν από την Ένωση το δικαίωμα να κάνει πέμπτη αλλαγή και την είσοδο του Πορτογάλου στο ματς.

Επί της ουσίας η ΑΕΚ δεν είχε δικαίωμα να κάνει πέμπτη αλλαγή αφού η μπάλα παίχτηκε μετά την είσοδο του Σάκχοφ.

Εννοείται πως η γκάφα των δύο διαιτητών έκανε έξαλλους τους ανθρώπους της ΑΕΚ, ο Άρης από την πλευρά του δεν δεχόταν να γίνει η πέμπτη αλλαγή και ο Τζήλος τα άκουγε από τον Δημητριάδη που του έλεγε να πάρει την ευθύνη αυτός. Ο Τζήλος προφανώς δεν το έκανε και η ΑΕΚ στερήθηκε τελικά την πέμπτη αλλαγή.

Όπως έγινε ξεκάθαρο μετά το ματς, το λάθος έχει γίνει από τον Τζηλο που ήταν 4ος γιατί μετά την πρώτη  αλλαγή της ΑΕΚ, έκανε αλλαγή ο Αρης και μετά έπαιξε την μπάλα χωρίς να ζητήσει ο Τζηλος να σταματήσει το ματς για να γίνει και η δεύτερη αλλαγή της Ένωσης που την είχε δώσει κανονικά.

Μάλιστα, το απίστευτο στην όλη υπόθεση που δείχνει...πολλά για τον Άρη είναι ό,τι Τζήλος - Μπέμπεκ προσπάθησαν να διορθώσουν το εγκληματικό λάθος τους, αλλά οι άνθρωποι του Άρη απειλούσαν πως θα προχωρήσουν σε ένσταση. Οι διαιτητές δεν ανέλαβαν κάποια ευθύνη, η ΑΕΚ δεν ήθελε να το ρισκάρει και έτσι η αλλαγή του Ολιβέιρα δεν έγινε ποτέ.

Ο διαιτητής προσπάθησε να το διορθώσει αλλά στον πάγκο του Άρη είπαν να μην γίνει η αλλαγή γιατί θα εξετάσουν ένσταση. Η ΑΕΚ δεν πήρε εννοείται το ρίσκο και έμεινε στις τέσσερις αλλαγές.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.