Header Ads


«Κλείνει» τις υποθέσεις Λιβάγια - Ολιβέιρα η ΑΕΚ!

«Κλείνει» τις υποθέσεις Λιβάγια - Ολιβέιρα η ΑΕΚ!


Εξελίξεις θα έχουμε μέσα στην εβδομάδα - Η ΑΕΚ θα κλείσει οριστικά είτε θετικά είτε αρνητικά τις υποθέσεις Λιβάγια και Ολιβέιρα!
Ο Παναγιώτης Κονέ έχει αναλάβει τις επαφές με τις πλευρές του Πορτογάλου και του Κροάτη επιθετικού, ώστε να κλείσουν οριστικά με κάθε τρόπο τα θέματα και να γνωρίζει ο σύλλογος πως θα κινηθεί.



Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, μπορεί οι δύο παίκτες να επιθυμούν παραμείνουν στην «Ένωση», η οποία όμως δεν δείχνει να καλύψει τις υψηλές απαιτήσεις τους.

Συγκεκριμένα, ο Ολιβέιρα θα ήθελε 1 εκατ. ευρώ ετησίως, όμως με τις εμφανίσεις που κάνει φέτος αυτό δεν είναι σε καμία περίπτωση εφικτό.

Ο Λιβάγια, με τη σειρά του, αξιώνει 1,3 εκατ. ευρώ, η τελευταία προσφορά του «Δικεφάλου» έφτανε το 1 εκατ. ευρώ για τα επόμενα 3 ή 4 χρόνια.

Με αυτά τα δεδομένα, δύσκολα θα υπάρξει συμφωνία με τους δύο παίκτες και ίσως να αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την αποχώρησή τους άμεσα ή το καλοκαίρι.

Δεν αποκλείεται, όμως, να σημειωθεί ανατροπή σε μία ή και στις δύο υποθέσεις, αλλά αυτή τη στιγμή τα δεδομένα δείχνουν πως αυτό είναι εξαιρετικά δύσκολο.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.