Header Ads


Χιμένεθ: «Χρειάζεται να έχουμε και καλούς παίκτες, αλλά να παίζουν και καλά!»

Χιμένεθ: «Χρειάζεται να έχουμε και καλούς παίκτες, αλλά να παίζουν και καλά!»


Οι δηλώσεις του Μανόλο Χιμένεθ για το ματς της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό!
Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε για την κριτική προς τους παίκτες της ΑΕΚ, τα προβλήματα που έχει διαπιστώσει, αλλά και τον Παναγιώτη Τσιντώτα.

 
Ο Μανόλο Χιμένεθ προετοιμάζει την ομάδα του για το δεύτερο παιχνίδι της σεζόν και δικό του φυσικά, κόντρα στον Παναιτωλικό στο Ολυμπιακό Στάδιο στοχεύοντας μόνο στη νίκη η οποία «θα θα έρθει αν βγάλουμε πίστη στο γήπεδο και τη διεκδικήσουμε κόντρα σε μια οργανωμένη ομάδα με γρήγορους παίκτες».

Ο Ανδαλουσιανός τεχνικός σχολιάζοντας το παιχνίδι που προηγήθηκε ανέφερε μεταξύ άλλων πως: «Δεν χρειάζεται να λέμε ότι έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές, αλλά πρέπει να παίζουν καλά αυτοί οι ποδοσφαιριστές και να είμαστε στον αγωνιστικό χώρο ένα γκρουπ και όχι ο καθένας μόνος του», ενώ τόνισε πως πρέπει «το γήπεδο να εμφανιστεί ένα γκρουπ παικτών που λειτουργούν όλοι μαζί, όπως και στις τρεις προηγούμενες θητείες του, κάτι που μέχρι τώρα η ΑΕΚ δεν έχει δείξει».

Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν μπήκε καν στη διαδικασία να σκεφτεί πως υπάρχουν παίκτες που λειτουργούν εγωιστικά τονίζοντας πως: «Αν ανακαλύψω έναν παίκτη να λειτουργεί εγωιστικά τότε θα βγει αμέσως από την ομάδα»

Επίσης ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε για την κριτική που δέχονται οι παίκτες της ΑΕΚ και τον τρόπο που θα δώσουν απαντήσεις, αλλά και για τον Τσιντώτα λέγοντας πως: «Έχει τον απόλυτο σεβασμό μου και τη στήριξή μου, αλλά στο ματς με τον Ολυμπιακό όπως και κάποιοι άλλοι συμπαίκτες του δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα. Πρέπει να συνεχίσουμε να τον αξιολογούμε και να πρέπει να σκεφτούμε αν είναι προτιμότερο να τον αφήσουμε να ξεκουραστεί ή να του δώσουμε μία ακόμα ευκαιρία».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.