Header Ads


Επαφή Κονέ - Σωκράτη για επιστροφή!

Επαφή Κονέ - Σωκράτη για επιστροφή!


Ο Σωκράτης επικοινώνησε ο ίδιος με την ΑΕΚ - Όλα τα δεδομένα!
Η ΑΕΚ βολιδοσκόπησε τις προθέσεις του διεθνούς κεντρικού αμυντικού, Σωκράτη Παπασταθόπουλου, όμως σε μια πρώτη συζήτηση, διαπιστώθηκε σημαντική απόσταση σε σχέση με χρήματα που δίνουν σύλλογοι του εξωτερικού.



Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, η περίπτωση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, ο οποίος το ερχόμενο καλοκαίρι μένει ελεύθερος από την Αρσεναλ, συζητήθηκε εντόνως στην ΑΕΚ τις προηγούμενες ημέρες. Μάλιστα, οι πηγές μας λένε ότι αυτό έγινε μετά από κίνηση του διεθνούς αμυντικού, ο οποίος ήθελε να διαπιστώσει αν θα μπορούσε να υπάρξει προοπτική επανασύνδεσης.

Βάσει αυτής της πρωτοβουλίας, αλλά και με δεδομένο ότι η Ένωση θα ήθελε να έχει στις τάξεις της έναν στόπερ με ηγετικά χαρακτηριστικά και ταχύτητα, υπήρξε επαφή με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Παναγιώτη Κονέ, άλλωστε υπήρξαν συμπαίκτες στην ΑΕΚ και στην Εθνική Ελλάδας. Ήταν μια πρώτη κουβέντα, με όχι ξεκάθαρη επισημότητα, αλλά περισσότερο με πρόθεση και των δύο πλευρών να διαπιστώσουν αν θα μπορούσαν να έρθουν κοντά.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του παίκτη, ο Παπασταθόπουλος έχει προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού και την Ελλάδα (Ολυμπιακός), ενώ λέγεται ότι ένας ιταλικός και ένας τουρκικός σύλλογος είναι αυτοί που του δίνουν τα πιο πλούσια συμβόλαια, σε επίπεδα που η ΑΕΚ αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να φτάσει, από τη στιγμή μάλιστα που διαθέτει πέντε στόπερ, τρεις εκ των οποίων (Χνιντ, Νεντελτσιάρου και Λάτσι) της έχουν στοιχίσει μέσω αγορών, συνολικά 1,5 εκατ. ευρώ.

Ωστόσο δεν είναι και ένα θέμα που απαραίτητα έχει κλείσει, ειδικά αν προκύψει για την Ένωση πώληση (ή και δανεισμός με οψιόν αγοράς) ενός εκ των στόπερ της. Προτεραιότητα δεν δίνεται αυτή τη στιγμή για τη θέση, όμως με ορίζοντα το μέλλον και τη διαπίστωση ότι ο Τσιγκρίνσκι δεν θα συνεχίσει στην ΑΕΚ μετά το ερχόμενο καλοκαίρι, ο Παπασταθόπουλος είναι μια ενδεδειγμένη λύση, εφόσον δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις επιστροφής, που αυτή τη στιγμή δεν είναι ιδιαίτερα ισχυρές.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.