Header Ads


«Τελειώνει» για την ΑΕΚ ο Νταντσένκο!

«Τελειώνει» για την ΑΕΚ ο Νταντσένκο!


Ξανά βασικός σε φιλικό με την Ούφα ο Όλεγκ Νταντσένκο - Δεν φαίνεται πως θα προχωρήσει με τίποτα η περίπτωση του κατά τα άλλα...κλεισμένου από την ΑΕΚ!

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της η Ούφα βρίσκεται στην Τουρκία και αντιμετωπίζει σε φιλικό που διεξάγεται στην Αττάλεια την Σπαρτάκ Σουμπότιτσα, σε έναν αγώνα που ξεκίνησε στις 16:00.

Όπως θα δείτε και παρακάτω, η Ούφα ανήρτησε στο Twitter της, την βασική της 11αδα για το συγκεκριμένο φιλικό, με τον Όλεγκ Νταντσένκο να βρίσκεται ξανά βασικός. Κάτι που σημαίνει πως η ΑΕΚ είναι εντελώς έκθετη για μια περίπτωση που παρουσιαζόταν κλεισμένη, με τον παίκτη όπως είχε προαναγγείλει και ο τεχνικός διευθυντής της Ρούμπιν Καζάν (στην οποία ανήκει ο παίκτης) θα παραμείνει στην Ούφα ως το τέλος της σεζόν.
Κάπως έτσι η ΑΕΚ θα στραφεί σε άλλες περιπτώσεις για το δεξί άκρο της άμυνας, με την περίπτωση του Ριστόφσκι της Σπόρτινγκ Λισαβόνας να εξετάζεται, να υπάρχουν επαφές αλλά να υπάρχουν και σημαντικές δυσκολίες, όπως διαβάσατε νωρίτερα.   Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.