Header Ads


Λάζαρος για ΑΕΚ: «Το ρόστερ είναι καλύτερο από τη σεζόν του τίτλου, η ομάδα όχι!»

Λάζαρος για ΑΕΚ: «Το ρόστερ είναι καλύτερο από τη σεζόν του τίτλου, η ομάδα όχι!»


Τι είπε ο μεσοεπιθετικός του Ατρόμητου για την εικόνα της ΑΕΚ, τον Χιμένεθ και την εικόνα του αγώνα!



Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος μίλησε στη NOVA μετά το τέλος του αγώνα στο ΟΑΚΑ και αναφέρθηκε και στην ΑΕΚ.

Μάλιστα, τόνισε πως το φετινό ρόστερ, είναι καλύτερο από της ομάδας που πήρε τον τίτλο, αλλά σαν σύνολο η Ένωση ακόμα υστερεί. Από εκεί και πέρα αναφέρθηκε στον Χιμένεθ και στην εικόνα του αγώνα.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA:

Τι άλλαξε στο δευτερο ημίχρονο στην ομάδα του;

«Αυτό που έλλειψε μέχρι το πρώτο ημίχρονο είναι ότι δεν ήμασταν καλοί στο τελευταίο κομμάτι του γηπέδου. Αμυντικά είχαμε κλείσει, όμως δεν ήμασταν απειλητικοί. Θα μπορούσαμε να είχαμε απειλήσει περισσότερο. Στην επανάληψη όταν παίζεις με μία μεγάλη ομάδα είναι λογικό να πηγαίνεις λίγο πίσω. Δεν έχω εικόνα για τα γκολ της ΑΕΚ… Δεν κατάλαβα»

Για την εικόνα του Ατρομήτου στα τελευταία ματς;

«Εχουμε κερδίσει μεγάλα παιχνίδια. Το πρόβλημά μας είναι με τις μικρές ομάδες. Εχουμε στοιχεία και βλέψεις αν κερδίσουμε με αντιπάλους που είναι στα μέτρα μας και κρατήσουμε την ίδια εικόνα στα μεγάλα παιχνίδια. Μας λείπει κάτι. Εχουμε σκαμπανεβάσματα. Θα έπρεπε να είμαστε πιο ψηλά».

Για τον ίδιο;

«Δεν ξέρετε τι να περιμένετε από εμένα; Εχω κουραστεί να το λέω. Αυτό που θέλω είναι ρυθμός, παιχνίδια, λεπτά συμμετοχής. Αν φτάσει η μπάλα σωστά σε μένα θα δώσω πράγματα. Τι να πω για μένα. Συγχωρέστε με. Δεν έχω πολύ όρεξη…»

Πως είδε την ΑΕΚ;

«Ελεγα στα παιδιά που δουλέψαμε μαζί πως δεν είναι η ΑΕΚ του Μανόλο. Θέλει αρκετό χρόνο ο προπονητής να τη φέρει στα στάνταρ που θέλει. Το ρόστερ είναι καλύτερο από τη σεζόν που πήραμε το πρωτάθλημα. Ομάδα όμως όχι. Δεν είδα κανένα στοιχείο από την ομάδα του Μανόλο. Όχι. Γι ‘ αυτό είπε ότι αν ήμασταν πιο ψηλά ως ομάδα θα δημιουργήσαμε προβλήματα. Δεν έχω μιλήσει από τότε που έφυγε από την ΑΕΚ. Βλέπω πως με αγκαλιάζουν εδώ όταν έρχομαι. Ολοι ξέρουν πόσα έχω δώσει στην ΑΕΚ. Θέλει χρόνο ο Μανόλο. Εξαρτάται η συνέχεια πως θα πάει η ΑΕΚ. Αν εχει σερί ματς θα το πάει συντηρητικά. Εχει 1,5 χρόνο συμβόλαιο ο άνθρωπος, μπορεί να τελειώσει το καλοκαίρι… (γέλια). Συγγνώμη, δεν είμαι σε καλή φάση σήμερα»!
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.