Header Ads


Παράσχος: «Τώρα είναι δύσκολο να ανατρέψεις αυτό το σκορ!»

Παράσχος: «Τώρα είναι δύσκολο να ανατρέψεις αυτό το σκορ!»


Διαβάστε τι είπε ο τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης μετά το πρώτο ματς με την ΑΕΚ!


Ικανοποιημένος από τη συνοχή που έδειξε η ομάδα του παρά τις πολλές στην 11άδα εμφανίστηκε ο Γιώργος Παράσχος μιλώντας μετά το ματς του ΟΑΚΑ, υπογραμμίζοντας στον Cosmote πως το 2-0 δεν δίνει στην ομάδα του πιθανότητες ανατροπής.

Για τα γκολ που δέχθηκε η ομάδα του;

«Στα πρώτα λεπτά και στο τέλος δεχθήκαμε τα γκολ. Τα πληρώσαμε από λάθη στις τοποθετήσεις των αμυντικών μας. Ηταν κρίμα γιατί αν έμενε το 1-0 θα είχαμε ελπίδες. Εμεινα ευχαριστημένος γενικά από τα παιδιά, γιατί όταν κάνεις πολλές αλλαγές χάνεις τη συνοχή σου ως ομάδα. Το Σάββατο είναι το ματς με τον Αρη που μας ενδιαφέρει απόλυτα και στη ρεβάνς με την ΑΕΚ θα δούμε άλλους παίκτες. Τώρα είναι πολύ δύσκολο να ανατρέψεις αυτό το σκορ με την ΑΕΚ. Θαύματα γίνονται στο ποδόσφαιρο, αλλά όχι συχνά».

Για τον Κάλισιρ;

«Είναι μια ευχάριστη έκπληξη για μένα. Ειχε σταματήσει 1,5 μήνα από τη Σουηδία. Διαθέτει και εμπειρία μεγάλη και ταχύτητα. Θα μας βοηθήσει».

Για τις πολλές αλλαγές του

«Το ευχάριστο για τον προπονητή είναι αυτό: Εχουμε παίκτες πολύς σε καλή κατάσταση. Και ο 23ος παίκτης παλεύει για την 11άδα. Εχουμε καλό ανταγωνισμό»
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.