Header Ads


Μανόλο: «Θέλω να είμαι δίκαιος, όλοι μας κάνουμε λάθη!»

Μανόλο: «Θέλω να είμαι δίκαιος, όλοι μας κάνουμε λάθη!»


Ξεκάθαρο μήνυμα στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έστειλε ο Μανόλο Χιμένεθ μετά τα... γκάζια της Τετάρτης. Τι είπε στον Ινσούα.
Ο Ισπανός τεχνικός της ΑΕΚ ήταν φανερά εκνευρισμένος μετά την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα και στην ομιλία που είχε με τους παίκτες του, υπήρξαν στιγμές που χρησιμοποίησε αρκετά σκληρή γλώσσα.

«Θέλω να ξέρετε πως όλοι μας κάνουμε λάθη. Και εγώ είμαι άνθρωπος και κάνω λάθη και πολλές φορές λειτουργώ με φόρτιση και εν θερμώ. Να ξέρετε πως δεν έχω κάτι με κανέναν. Θέλω να είμαι πάντα δίκαιος και να κάνω το καλύτερο για την ομάδα. Σας υπολογίζω όλους το ίδιο, σας βλέπω όλους το ίδιο και δεν έχω πρόβλημα με κανέναν», ανέφερε ο Χιμένεθ.

Στη συνέχεια απευθύνθηκε στον Ινσούα, στον οποίο την Τετάρτη έκανε έντονες παρατηρήσεις. «Δεν έγινες αλλαγή για το πέναλτι το οποίο έκανες. Όλοι κάνουν λάθη. Έγινες αλλαγή για λόγους τακτικής. Δεν ήσουν καλός, όπως και πολλοί δεν ήταν καλοί σε αυτό το ματς»

Τέλος, ο Ισπανός αναφέρθηκε και πάλι στο θέμα των λαθών λέγοντας: «Όλοι κάναμε λάθη. Πρέπει να τα βλέπουμε και να διορθώνουμε».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.